Ακτιβίστρια φιλά… το κράνος αστυνομικού σε διαμαρτυρία στην Ιταλία

Την κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση

Για περιύβριση αστυνομικής αρχής και για… σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται 20χρονη ακτιβίστρια στην Ιταλία.

Η Νίνσα Ντε Τσίφρε, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Πιεμόντε της Ιταλίας, φίλησε… το κράνος ενός αστυνομικού.

Ο Φράνκο Λαζάρο την κατήγγειλε και δήλωσε: «Νομίζω ότι τελέστηκαν τουλάχιστον δύο αξιόποινες πράξεις… περιύβριση αστυνομικής αρχής και –ίσως σας φανεί παράξενο– σεξουαλική παρενόχληση» και συμπλήρωσε: «Εάν εγώ ερχόμουν προς τα εσάς και σας φίλαγα στο στόμα, ενάντια στην θέλησή σας, ποιο πιστεύετε ότι θα ήταν

το έγκλημα;»

Η κατηγορούμενη από τη μεριά της υποστηρίζει ότι το φιλί, το έδωσε προκειμένου να προκαλέσει. «Δεν ήταν μια χειρονομία ειρήνης. Το αντίθετο, θα κρέμαγα αυτά τα αηδιαστικά γουρούνια ανάποδα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η νεαρή Νίνσα.

Η εφημερίδα Ρε Πούμπλικα δημοσίευσε τα λόγια του αστυνομικού, του οποίου την ταυτότητα δεν γνωρίζουμε: «Κατάλαβα αμέσως ότι επρόκειτο για πρόκληση. Απλά απώθησα τη διαδηλώτρια, η οποία μάλιστα έγλειψε τα δάχτυλά της και τα έφερε κοντά στο στόμα μου».

Η διαμαρτυρία γινόταν για τη σιδηροδρομική γραμμή σύνδεσης για υπερταχείες, καθώς το κόστος είναι μεγάλο αλλά μολύνεται και το περιβάλλον. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονταν εκεί προκειμένου να προστατεύσουν τους εργάτες σε τυχόν επεισόδια.

The post Ακτιβίστρια φιλά… το κράνος αστυνομικού σε διαμαρτυρία στην Ιταλία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα