Αισιοδοξία για Σουμπίνιο

Η αποθεραπεία του Σουμπίνιο συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό που είχε ο παίκτης του Ατρομήτου στον αγώνα με τη Νιουκάστλ.

Ο Σουμπίνιο είχε πάθει διάστρεμμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Άγγλους με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τον Πλατανιά, αν και το πιθανότερο είναι να δώσει το “παρών”.

Ο Σουμπίνο θα μπορέσει πιθανότατα να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη. Σ΄αυτή την

περίπτωση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει τον παίκτη στην διάθεση του για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Την Παρασκευή εξάλλου ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Καλλιθέα σε φιλικό παιχνίδι (19:00). Απόντες θα είναι οι διεθνείς Δημούτσος (Εθνική Ανδρών), Κούτσι (Εθνική Φινλανδίας), Μπάλλας (Εθνική Ελπίδων), Μπάρκας (Εθνική Νέων).

Σουμπίνιο θα βραβευτεί την Παρασκευή στις 10.30 στο Bleu Star Café για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης της 1ης αγωνιστικής. Την απονομή θα κάνει ο πρώην άσος του Ατρομήτου Γιώργος Κορακάκης.

*Mε ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί αύριο (7/9) στις 19.00 το φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα στο γήπεδο Περιστερίου. Η είσοδος των θεατών θα γίνει από τις Θύρες 3 και 4.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα