Αίσιο τέλος στο σίριαλ Αντίλοβιτς

Κάτοικος Κομοτηνής θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα κιόλας ο Άντι Αντίλοβιτς έχοντας συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Ο 29χρονος Βόσνιος τερματοφύλακας αφού τελικώς έλυσε το συμβόλαιό του με την Σεράγεβο βρίσκεται ήδη στην πόλη της Θράκης, σύμφωνα δε με πληροφορίες από την Παρασκευή, και αύριο θα τεθεί στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Η εξέλιξη της μεταγραφής του Αντίλοβιτς ήταν επόμενο να ικανοποιήσει τον 43χρονο τεχνικό του Πανθρακικού που επιθυμεί την ολοκλήρωση τριών ακόμη κινήσεων για την συμπλήρωση του ρόστερ.

Αυτές

έχουνε να κάνουνε με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αμυντικούς χαφ αλλά και ενός επιθετικού και μέχρι στιγμής έχει βρεθεί μόνο ο ένας από τους τρεις.

Και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Αλγερινό έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σοφιάν Σαρφέ της Ομόνοιας με την διοίκηση του Πανθρακικού να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα της Κύπρου για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ολοκλήρωση του δανεισμού του Σαρφέ από την Ομόνοια στον Πανθρακικό δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ακολούθως θα ξεκινήσει η αναζήτηση των άλλων δύο ποδοσφαιριστών επίσης εκτός συνόρων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίστηκαν την Δευτέρα οι προπονήσεις για τον Πανθρακικό υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής αφού απόλαυσαν το ρεπό της Κυριακής την Δευτέρα έδωσαν διπλό ραντεβού (πρωί – απόγευμα) στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες συνεχίζουνε να πραγματοποιούνε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους στα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν τις επόμενες μέρες να είναι εφικτή.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα