Αίρεται η ασυλία Καμμένου, Νικ. Κακλαμάνη και Π.Ηλιόπουλου

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα δημοσιοποιηθούν τα πόθεν έσχες των πολιτικών του 2012 για τη χρήση του 2011

Την άρση της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου με ψήφους 148 υπέρ 100 κατά 4 παρών και 1 λευκό αποφάσισε στην σχετική ψηφοφορία η Ολομέλεια της Βουλής για την υπόθεση στην Χαλκιδική όπου προέπρεπε κατοίκους της περιοχής να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστετέλη Χρ.

Πάχτα. Ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ είχε ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Την ίδια ώρα με ψήφους 177 υπέρ 66 κατά, 9 παρών και 1 λευκό ήρθη η ασυλία του Νικ. Κακλαμάνη για υπόθεση που αφορά στη θητεία του ως δήμαρχος Αθηναίων, όπως και η ασυλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου με ψήφους 223 υπέρ 14 κατά, 14 παρών και 2 λευκά για υπόθεση οπλοφορίας του βουλευτή. Αντίθετα με ψήφους 59 υπέρ, 171 κατά, 21 παρών και 2 λευκά δεν ήρθη η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη για υπόθεση διαχείρισης κονδυλίων όταν ο ίδιος ήταν αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα δημοσιοποιηθούν τα πόθεν έσχες των πολιτικών του 2012 για τη χρήση του 2011, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των βουλευτών και των κομμάτων. Σημειώνεται πως τα πόθεν έσχες θα αναρτηθούν για ένα περίπου μήνα στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής, ενώ σε αυτά θα περιλαμβάνονται τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, των εν ενεργεία βουλευτών και των ευρωβουλευτών.

The post Αίρεται η ασυλία Καμμένου, Νικ. Κακλαμάνη και Π.Ηλιόπουλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα