Αιφνιδιαστικές επισκέψεις στο υπουργείο του από τον Μ. Βαρβιτσιώτη

Αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε υπηρεσίες του υπουργείου, πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Δημήτρη Μπαντιά.

Ο υπουργός Ναυτιλίας έδωσε εντολή για ψηφιοποίηση των αρχείων των πλοίων και την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών. Αρχικά, ο υπουργός επισκέφθηκε τον Κλάδο Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων (ΚΕΕΠ), όπου επιθεώρησε το σύνολο των χώρων, συνομίλησε με αρκετά στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ενώ, παράλληλα, έδωσε εντολές στην κατεύθυνση της καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού.

Ο
κ. Βαρβιτσιώτης ζήτησε να αναρτηθούν στο διαδίκτυο ορισμένες εφαρμογές, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να παρακολουθούν την εξέλιξη και τελική έκβαση των υποθέσεών τους, και παράλληλα έδωσε εντολή για ψηφιοποίηση των αρχείων των πλοίων.

Εν συνεχεία, επισκέφτηκε το Ινστιτούτο Ιστορίας Εμπορικής Ναυτιλίας και Λιμενικού Σώματος, όπου και ξεναγήθηκε στα μουσειακά εκθέματα, μετέβη στην Επιτροπή Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων, όπου ενημερώθηκε για το έργο της ανεξάρτητης αρχής και επισκέφτηκε ακόμη την Υγειονομική Επιτροπή Εξέτασης Απογραφομένων Ναυτικών και Εργατών Θαλάσσης (ΥΕΑΝΕΘ).

Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει και στο μέλλον ανάλογες αιφνιδιαστικές επισκέψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα