Αιχμές για την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Αιχμές για την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου έκανε ο υπουργός υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μέσα από άρθρο του, στο οποίο εξηγεί γιατί «το ΠΑΣΟΚ δεν αρέσει πια»,.Παράλληλα ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε άνοιγμα στη νέα «Προοδευτική Αριστερά», λέγοντας πως δεν πρέπει να το βάλει κάτω.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στα «Νέα», με τίτλο «Γιατί ΠΑΣΟΚ; Γιατί το κόμμα του Ανδρέα και της Μελίνας είναι απαραίτητο

για τη νέα Ελλάδα», ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε:

«Δεν αρέσουμε πια Πρόεδρε. Η Μελίνα που το είπε το 1989 έφυγε νωρίς. Και δεν είδε την αλήθεια των λόγων της να δέχεται μια τραγική επιβεβαίωση εικοσιπέντε χρόνια μετά. Η Ελλάδα του μνημονίου άλλαξε ριζικά τις ζωές και τις ελπίδες των Ελλήνων. Κατέρρευσε ένα μοντέλο ανάπτυξης, με έντονα στοιχεία παρασιτικού καπιταλισμού, με κυριαρχία επάλληλων ολιγαρχιών στα μίντια, τις επιχειρήσεις , την πολιτική. Σήμερα ,υπό το σοκ της κρίσης, καταριόμαστε θολωμένα την μεταπολίτευση. Όσο δεν τα ξεκαθαρίζουμε θα την κουβαλάμε σαν βάρος.

Γιατί στην ουσία το κομματικό σύστημα που γεννήθηκε το 2012 δεν ήταν νέο. Ένας νέος ανιστόρητος δικομματισμός κυριαρχεί κεντρικά, ο οποίος επαναλαμβάνεται τραγικά και στα πλαίσια της παραπαίουσας κεντροαριστεράς. Σημάδι αδιάψευστο η αποτυχία, η μίζερη επανάληψη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις κεντρικές αυτοδιοικητικές επιλογές.»

The post Αιχμές για την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα