Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Άγριο ξυλοδαρμό από αγνώστους υπέστη η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μαρία Ιωαννίδου όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας, χτυπώντας την στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μισολιπόθυμη κατάσταση.

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο karfitsa.gr, η πρώην υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Ιωαννίδου δέχτηκε, όπως καταγγέλλει, επίθεση μέσα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού της, το Σάββατο το μεσημέρι.

«Βρισκόμουν στο γραφείο, περιμένοντας να ‘ρθουν οι συνεργάτες μου για να ολοκληρώσουμε τα

διαδικαστικά να κατεβούμε. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος μπαίνει. Με χτύπησε στο κεφάλι πίσω, δεν ήταν τόσο δυνατό αλλά τώρα νιώθω ότι πονάει το κεφάλι μου. Έχασα την ισορροπία μου, έπεσα κάτω. Συνέχισε να με βρίζει και να με χτυπάει, όχι σε ζωτικά σημεία, στην πλάτη με χτυπούσε, στον αυχένα στα πλάγια, τα χέρια μου είναι μελανιασμένα πολύ άσχημα, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. «Σταμάτα π….., δεν σου είπαμε να σταματήσεις;» μου είπε. Αιφνιδιάστηκα επειδή ήρθε από πίσω, αλλιώς θα μπορούσα να παλέψω».

Κλήθηκε η αστυνομία και το περιστατικό καταγράφηκε. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας η κ. Ιωαννίδου κατήγγειλε πως άγνωστο της επιτέθηκε μέσα στο εκλογικό κέντρο, την εξύβρισε και τις προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Η επίθεση αυτή είχε ως αποτέλεσμα, όπως λέει η ίδια, να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση και να μην καταθέσει τελικά συνδυασμό. Μάλιστα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες με τα αποτελέσματα της επίθεσης και ένα προσωπικό μήνυμα.

Διαβάστε περισσότερα: karfitsa.gr

The post Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα