Άγρια εγκλήματα στη Ρόδο – Μαχαίρωσαν με σουγιά 13χρονο κορίτσι

Δραματικές διαστάσεις τείνει να λάβει στο νησί της Ρόδου η έξαρση της εγκληματικότητας, αφού για το παρά μικρό γίνεται χρήση αιχμηρών αντικειμένων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ακόμη και ανήλικων παιδιών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ρόδου μέσα σε δύο 24ωρα κατέγραψαν δύο τέτοια περιστατικά με τα θύματα της επίθεσης να μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το proodos.gr, το πρώτο σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της 5ης Αυγούστου έτους 2013, οπότε και σύμφωνα με την καταγγελία, δράστης ο οποίος

αναζητείται απείλησε και τραυμάτισε με σουγιά ένα 13χρονο κορίτσι στο δεξί του χέρι. Το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε στην περιοχή Ροδίνι του νησιού, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ρόδου ερευνούν την υπόθεση για τον εντοπισμό του δράστη, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για την τέλεση του αδικήματος της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου και τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε. Οι αστυνομικοί, παράλληλα με την εξιχνίαση και τον εντοπισμό του δράστη, παρήγγειλαν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της παθούσας.

Το δεύτερο περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου έτους 2013, οπότε και μία 35χρονη από τη Νιγηρία κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ρόδου ότι λίγο νωρίτερα και ενώ προσπάθησε να χωρίσει δύο άτομα που διαπληκτίζονταν, ο ένας την χτύπησε! Η 35χρονη φέρεται να επενέβη σε καβγά μεταξύ δυο αγνώστων, με αποτέλεσμα ο ένας εξ’ αυτών να στραφεί εναντίον της και να την τραυματίσει ελαφρά στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο. Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα