Αγωνία για την 17χρονη Ασπασία – Κλινικά νεκρός ο πατέρας

Μάχη με τη ζωή δίνουν πατέρας και κόρη έπειτα από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στο Άργος και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Η 17χρονη πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο της τον πατέρα, ενώ στη συνέχεια ο 47χρονος αυτοπυροβολήθηκε.

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας τους μόνο καλά δεν είναι. Οι πληροφορίες, αναφέρουν μέχρι στιγμής, ότι ο 47χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο, είναι κλινικά νεκρός.

Το 17χρονο κορίτσι που μεταφέρθηκε σήμερα
από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο ΚΑΤ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ωστόσο οι γιατροί τονίζουν πως η κατάσταση της είναι πολύ δύσκολη και κινδυνεύει ακόμα και να μείνει παράλυτη από το αυχένα και κάτω.

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.blogspot.gr, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος επικοινωνώντας με τους γιατρούς τόνισε: «δυο σφαίρες χτύπησαν το κορίτσι στο κεφάλι ενώ οι γιατροί είπαν ότι δεν ξέρουν τι να ευχηθούν καθώς είναι τέτοια η ζημιά που έχει υποστεί στα νεύρα που εάν ζήσει “θα είναι παράλυτο από τον αυχένα και κάτω».

Την ίδια ώρα η μητέρα της 17χρονης Ασπασίας υπέστη σοκ από μετά το περιστατικό.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που έκαναν τον 47χρονο πατέρα, γνωστό επιχειρηματία του Άργους, να πυροβολήσει την ίδια του την κόρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα