«Είμαστε εξοντωμένοι και κλαίμε κατά διαστήματα», δηλώνει ο θείος του Πρωτόπαπα


Ο Τόμας Πρωτόπαπας συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη. Για 12η μέρα στην Εντατική του ΚΑΤ, ακολουθεί νέα φαρμακευτική αγωγή, ακόμη πιο δυνατή και τα αποτελέσματα θα φανούν την Παρασκευή, αν δηλαδή θα ανταποκριθεί στη νέα αγωγή. Το θετικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές, δεν είναι εμπύρετος και η πίεση

στο κρανίο του είναι χαμηλή. Η κατάσταση του είναι σταθερή και κρίσιμη. Οι γιατροί και η οικογένεια του περιμένουν την Παρασκευή για να δουν κάποια αποτελέσματα.

«Ο αδελφός και η νύφη μου, είναι εξοντωμένοι. Οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα. Οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο βάρος της θλίψης και του πόνου», δήλωσε ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας, στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Πιο συγκεκριμένα για την υγεία του Τόμας ανέφερε: «Από τις εξετάσεις αλλά και από τις απόψεις των γιατρών του εξωτερικού, προκύπτει το συμπέρασμα πως η μορφή του ατυχήματος και οι συνθήκες της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης δεν επιδέχονται καταρχήν μεγάλες ιατρικές επεμβάσεις. (…) Ο Τόμας έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με την ηλικία και το ότι δεν είχε άλλες σωματικές κακώσεις από το ατύχημα. Σε αυτά έχουν εναποθέσει οι γιατροί ένα κομμάτι της ανάκτησης του. Οι γιατροί προσπαθούν να δουν αν κάποιο από τα εγκεφαλικά κύτταρα υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει, γι΄αυτό και οι ίδιοι εύχονται να έχουν κάνει λάθος τα μηχανήματα στις μέχρι τώρα ενδείξεις τους».

Η οικογένεια του ηθοποιού ευχαρίστησε με μια επιστολή τους φίλους και όλους όσους έχουν συμπαρασταθεί στην περιπέτεια του παιδιού τους. Συγκεκριμένα: «Θέλουμε σαν οικογένεια να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή τους, τους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους, για τα λόγια και τις πράξεις στήριξης και υποστήριξης».

Keywords
Τυχαία Θέματα