Άγνωστοι αφαίρεσαν τα… μάτια (!) παιδιού και το άφησαν αιμόφυρτο

Μια πρωτοφανούς αγριότητας εγκληματική πράξη είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας στην Κίνα, καθώς άγνωστοι δράστες άφησαν ένα μικρό αγόρι αιμόφυρτο έχοντας πρώτα αφαιρέσει τα δυο του μάτια από τις οφθαλμικές κόγχες.

Το απίστευτο έγκλημα έγινε στις 24 Αυγούστου και στην πόλη Fenxi της κινεζικής επαρχίας Shanxi.

Παιδί αγροτών, ο εξάχρονος μικρός είπε στη μητέρα του πως βγαίνει έξω να περπατήσει. Λίγο αργότερα, όπως ο ίδιος είπε, τον προσέγγισε μια γυναίκα η οποία και δελεάζοντάς το με άγνωστο

τρόπο, το έπεισε να την ακολουθήσει. Το μόνο που θυμάται και αναφέρει το άτυχο αγόρι είναι πως η ίδια του αφαίρεσε τα μάτια «σκάβοντάς τα».

Με βάση τις περιγραφές του παιδιού, οι άνδρες της Κινεζικής Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο της φρικιαστικής πράξης της γυναίκας, για να διαπιστώσουν σοκαρισμένοι πως τα μάτια του παιδιού ήταν εκεί. Η αρχική πληροφορία πως από αυτά έλειπαν οι κερατοειδείς λίγο αργότερα διαψεύστηκε, ωστόσο οι έρευνες για τα κίνητρα στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση.

Το αγόρι αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο νοσοκομείο και ματώνοντας την ψυχή των γονιών του ρωτώντας τους «γιατί ο ουρανός είναι πάντα σκοτάδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα