Αγκάθια

Από την εφημερίδα Karfitsa

✔ «Ο ΣΜΑ θα γίνει είτε με το καλό… είτε ακολουθώντας τη νόμιμη οδό» διαμήνυσε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Μιχάλης Γεράνης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και απαντώντας σε σχετική ερώτηση υποστήριξε ότι δεν θα κάνει πίσω για την κατασκευή του. Κάλεσε τους συμπολίτες του να στηρίξουν το μεγάλο περιβαλλοντικό αυτό έργο…

✔ Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον περιφερειακό σχεδιασμό, ο οποίος προχωρά με γοργούς ρυθμούς. «Δίνουμε μάχη

με τον χρόνο και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό σημείο» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι στόχος του είναι ο επανασχεδιασμός του περιφερειακού σχεδιασμού.

✔ Κακόβουλα σχόλια από ορισμένους κακοήθεις χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για την απομάκρυνση των δύο αντιδημάρχων του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κ. Λαφαζανίδης μας ενημέρωσε ότι οι δύο αντιδήμαρχοι έχουν θέσεις εντεταλμένων συμβούλων και δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα εντός της πα-

ράταξης όπως αφέθηκε να εννοηθεί …

✔ Με όνειρο την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ ζουν τον τελευταίο καιρό στελέχη του κόμματος, οι οποίοι έχουν δηλώσει τη διαφωνία τους με την πολιτική που ακολουθείται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Την περασμένη εβδομάδα οι Κώστας Μαμέλης και Χάρης Τσιόκας δι-

οργάνωσαν έναν απογευματινό καφέ κάτω από το γραφείο του κ. Τσιόκα με φίλους που συμμερίζονται τις απόψεις των δύο πράσινων στελεχών και… «τα είπαν».

✔ Όπως μάθαμε σε αυτό που συμφώνησαν είναι ότι το προσεχές διάστημα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια νέα συγκέντρωση με τη συμμετοχή όλων των τάσεων του κόμματος ενώ θα πρέπει να προσεγγιστούν και στελέχη της νεολαίας. Στόχος είναι η δημιουργία ενός ιδεολογικού ρεύματος, η πορεία του οποίου κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποια θα είναι. Σε ερώτηση αν σκέφτονται τη δημιουργία νέου κόμματος, οι περισσότεροι απάντησαν ότι μια τέτοια συζήτηση δεν είναι της στιγμής.

✔ Ανέλαβε ρόλο από όσο φαίνεται ο Παντελής Κουκουλεκίδης και στέλνει δελτία τύπου στα μέσα της πόλης, προκειμένου να τα ενημερώσει σχετικά με θέματα της Περιφέρειας. Αυτό φαίνεται πως προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των υπολοίπων μελών της παράταξης Μπόλαρη, οι οποίοι τα… έβαλαν με τον Παντελή, κατηγορώντας τον ότι θέλει να υπερκαλύψει τον επικεφαλής τους! Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κουκουλεκίδης δέχεται τα βέλη των… συντρόφων του.

✔ Παρελθόν αποτελεί για την τοπική οργάνωση της ΝΔ του δήμου Νέας Προποντίδας (Xαλκιδικής) ο μέχρι πριν λίγες ημέρες πρόεδρος της. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος έχει γίνει το μήλον της έριδος για πολλούς υποψηφίους δημάρχους της περιοχής και όχι μόνο… καθώς όπως μάθαμε δέχθηκε πρόταση ακόμη και από τον κυρ Γιάννη να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του στην περιοχή της Τριανδρίας. Ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του τόσο για τους λόγους της παραίτησής τους όσο και για τα επόμενα σχέδια του. Όπως είπε σε φίλους και γνωστούς είναι αποφασισμένος να μιλήσει μετά τις δημοτικές εκλογές σεβόμενος την φιλία του με τον νυν δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Δαμιανό Ιορδανίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα