Αυτός είναι ο άνδρας που συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών

Στις 27 Οκτωβρίου ο 57χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Βραχατίου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή, τετελεσμένης, αλλά και σε απόπειρα, στο πλαίσιο σχετικών ποινικών δικογραφιών.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του και οι φωτογραφίες του 57χρονου.

Πρόκειται λοιπόν για τον Δωροθέου Αθανάσιο του Δημητρίου και της Σωτηρίας, που γεννήθηκε στις 21.9.1956 στο Βραχάτι Κορινθίας όπου και κατοικεί.

Η δημοσιοποίηση αυτή, χρονικής διάρκειας δεκαπέντε ημερών, γίνεται σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανηλίκων, αλλά και στην εξυπηρέτηση των αναγκών της λειτουργίας των αστυνομικών, εισαγγελικών και δικαστικών αρχών, προκειμένου να εξακριβωθούν τα εγκλήματα του (κακουργημάτα ή πλημμελημάτα με δόλο κατά της γενετήσιας ελευθερίας), σε βάρος ανήλικων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27410-55207 και 27410-51111 του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Να σημειωθεί ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

The post Αυτός είναι ο άνδρας που συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα