Αυτός ασέλγησε σε ανήλικο, οι άλλοι ασελγούν στο δημόσιο ταμείο

Του Γιάννη Ντάσκα

Δείτε τη φωτογραφία του Αιγαλεώτη Γιάννη Χατζόπουλου 37 χρόνων.

Με διάταξη του Εισαγγελέα η φωτογραφία πρέπει να δημοσιευθεί γιατί το «μούτρο» της φωτογραφίας ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε 13χρονο ανήλικο αγόρι στο Αιγάλεω.

Ο εισαγγελέας εφαρμόζει τη διάταξη και δίνει εντολή δημοσίευσης της φωτογραφίας και για να προλάβει νέα εγκλήματα αυτής της μορφής αλλά και για να κινητοποιήσει θύματα που μπορεί να μην έκαναν καταγγελία.

Καλά έκανε. Έτσι πρέπει όταν το κοινωνικό σύνολο έχει ανάγκη προστασίας.

Μια

όμως και το κοινωνικό σύνολο έχει ανεργία που φτάνει στο 68% σε ορισμένες κατηγορίες νέων δε «σκέπτονται» και λίγο πρακτικά εκείνοι που είναι στην κορυφή της πολιτικής και της δικαστικής εξουσίας;

Ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας, έμμεσα σήμερα αποκάλυψε ότι εδώ και καιρό ζήτησε από τις Ελληνικές Τράπεζες στοιχεία για καταθέσεις 436 υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών. Προφανώς οι τράπεζες καθυστερούν παρότι η χώρα ξεπέρασε προ πολλού το «κόκκινο» και το κοινωνικό σύνολο έχει ανάγκη προστασίας.

Γιατί λοιπόν δεν προχωρούν και να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και περιουσίες υπαλλήλων και άλλων που δηλώνουν φτωχοί ενώ μένουν σε βίλες; Γιατί δεν δίνου φωτογραφίες υπαλλήλων που μπήκαν στο δημόσιο πάμφτωχοι από τα χωριά τους,δεν εργάστηκαν πουθενά αλλού εκτός του Υπουργείου Οικονομικών, Άμυνας, Ανάπτυξης, Δημόσιας Τάξης, Εμπορικής Ναυτιλίας, Γεωργίας και έχουν βίλες τρίπατες και ασανσέρ στην Αττική, βίλες – εξοχικά σε θέρετρα, θηριώδη αυτοκίνητα, υπηρετικό προσωπικό και καταθέσεις και για τρισέγγονα;

Εμπρός… Α,ναι… Βάλτε στον κύκλο και μεγαλοδημοσιογράφους που κάνουν ατομικές φτωχές φορολογικές δηλώσεις ενώ τα «παίρνουν χοντρά» μέσω εταιρειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα