Άδωνις: Καθημερινή αξιολόγηση για τους μάνατζερ των νοσοκομείων

«Δε θέλω να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς ή να πληρώνουν όταν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα» διαμήνυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στους 180 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές του ΕΣΥ κατά τη διάρκεια της σημερινής – πρώτης συνάντησης που είχε σήμερα μαζί τους.

«Το γραφείο μου θα είναι πάντα ανοικτό για σας» υποσχέθηκε σε διοικητές νοσοκομείων

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

ξεκαθάρισε ότι το γραφείο του θα είναι πάντα ανοιχτό σε όλους, για έκτακτες η τακτικές συναντήσεις. «Η επικοινωνία μας θα γίνεται σε σταθερή βάση, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα πως όλοι οι διοικητές θα αξιολογούνται καθημερινά για το έργο τους, τόσο σε ότι αφορά στα οικονομικά του νοσοκομείου, όσο και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας ζήτησε από τους διοικητές να αποθηκεύσουν τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου τονίζοντας τους ότι «περιμένω τηλεφώνημά σας οποιαδήποτε στιγμή. Μη διστάσετε».

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των διοικητών ο υπουργός δήλωσε πως θα υπάρχει και «διαγωνισμός» για τον «καλύτερο» μανατζερ του μήνα, ο οποίος θα καλείται να μοιραστεί με τους ομολόγους του πώς πέτυχε τους στόχους ώστε να εφαρμοστεί η τακτική του και σε άλλα νοσοκομείο. Όποιος όμως δεν τα πάει καλά, σύμφωνα με το σύμφωνο συνεργασίας που θα υπογράψουν όλοι οι διοικητές με το υπουργείο Υγειας, τότε θα αλλάζει με συνοπτικές διαδικασίες, ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ότι αφορά το σύμφωνο συνεργασίας που θα κληθούν να υπογράψουν οι νέοι μάνατζερ του ΕΣΥ θα περιέχει τους βασικούς στόχους που πρέπει να υλοποιήσει ο διοικητής για τη λειτουργία της Μονάδας Υγείας που διοικεί. Ωστόσο, επιπλέον σημαντικό εργαλείο για την ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα αποτελέσει το συστημα αξιολόγησης που καταρτίζεται και θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στο 2014 βάσει του οποίου θα κρίνεται η απόδοση και η αποτελεσματικότητα κάθε διοικητή.

The post Άδωνις: Καθημερινή αξιολόγηση για τους μάνατζερ των νοσοκομείων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα