Άδωνις: Φοβάμαι ότι η Χρυσή Αυγή ενισχύθηκε από το χθεσινό συσσίτιο (BINTEO)

Για τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής και το σάλο που έχει προκληθεί μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Είναι ντροπή για

τη χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Το ίδιο κράτος που βρίζει ο Μιχαλολιάκος κάνει την προσπάθεια να βοηθήσει τους αδυνάτους στο 1 εκ. από αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή», τόνισε ο υπουργός και έκανε έκκληση να μην ξεχνάμε «τους καρπούς που είχαμε αυτά τα 40 χρόνια», τα οποία-σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη-είναι η περίοδος της μεγαλύτερης ευημερίας τα τελευταία 200 χρόνια.

«Όλοι συντονισμένα να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι δεν είναι αστείο αυτό το πράγμα, αρχίζει να γίνεται πραγματικά επικίνδυνο για τη χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και εξέφρασε το φόβο του ότι η Χρυσή Αυγή βγήκε ενισχυμένη από το χθεσινό συσσίτιο.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην Αριστερά και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο είπε πως πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να έχει μια «ρητορική και τακτική πλήρους απαξιώσεως της Δημοκρατίας, γιατί αν το κάνει αυτό θα το βρει μπροστά του, έχοντας γεννήσει ένα τέρας».

Σχετικά με το θέμα των νοσοκομείων, τόνισε ότι θα ξεκινήσει η αποσυμφόρηση των μεγάλων νοσοκομείων με τους χρόνιους πάσχοντες να μεταφέρονται σε μικρά νοσοκομεία.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα