Άδωνις: Χέρι- χέρι, ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσή Αυγή

Χθες στην Βουλή των Ελλήνων έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες. Συζητούσαμε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβερνήσεως βάσει της οποίας φτιάχνουμε ανά την Επικράτεια τα Κέντρα Φυλάξεως Λαθρομεταναστών. Ως γνωστόν ο μόνος τρόπος για να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, όπως είχαμε προεκλογικά υποσχεθεί, είναι να φτιάξουμε τα Κέντρα στα οποία θα κλείνουμε τους παρανόμους έως ότου πεισθούν να αποκαλύψουν τον τόπο καταγωγής και να καταστεί

εφικτή η απέλασή τους.

Η πολιτική αυτή, βρήκε από την αρχή ως σφοδρό πολέμιο της τον Σύριζα ο οποίος καταγγέλλει την απανθρωπιά μας, όπου στερούμε την ελευθερία αυτών των καλών ανθρώπων, που όμως ήρθαν εδώ χωρίς να μας ρωτήσουν. Είναι όμως εντυπωσιακό ότι το κόμμα που πολέμησε και πολεμά σκληρότερα παντός άλλου τα Κέντρα δεν είναι ο Σύριζα αλλά η Χρυσή Αυγή. Σας υπενθυμίζω χαρακτηριστικά τα γεγονότα της Κορίνθου.

Το γιατί είναι προφανές. Ο Σύριζα ευελπιστεί ότι κάποτε αυτοί οι άνθρωποι θα αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα και θα ψηφίζουν Σύριζα, η ΧΑ διότι έχει επενδύσει την πολιτική της ύπαρξη στα προβλήματα που δημιουργεί το Μεταναστευτικό και υποκρίνεται ότι θέλει να λυθούν, ενώ κάνει ό,τι μπορεί για να ενταθούν.

Χθες λοιπόν ο Σύριζα για να εμποδίσει την κατασκευή των Κέντρων, προέβαλε ένσταση Αντισυνταγματικότητος, με την αιτιολογία ότι τα Κέντρα αυτά παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και ότι δεν είναι το Μεταναστευτικό ζήτημα επείγον για την ελληνική κοινωνία.

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολιτεύσεως (ΑΝΕΛ και ΚΚΕ) ψήφισαν κατά της ενστάσεως μη δεχόμενα τις αιτιάσεις του Σύριζα αλλά η Χρυσή Αυγή….ναι καλά καταλάβατε για να εμποδίσει δήθεν την Κυβέρνηση, ψήφισε ΝΑΙ στο ότι παραβιάζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και ότι το Μεταναστευτικό δεν είναι επείγον ζήτημα για την Ελλάδα! Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνω ψήφισε ΝΑΙ σε αυτά…..

Άντε παιδιά με το καλό. Συμφωνείτε στο όχι στο Μνημόνιο, στις Αποκρατικοποιήσεις, στις απολύσεις στο Δημόσιο και τώρα συμφωνείτε πια και στο Μεταναστευτικό….Νομίζω ο Σύριζα βρήκε μία νέα υποψήφια Συνιστώσα, την Χρυσή Αυγή.

Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα