Αδιέξοδο με Τοροσίδη στον Ολυμπιακό



Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα στο θέμα της ανανέωσης του Τοροσίδη. Στον Ολυμπιακό σκέφτονται ακόμα και να τον αφήσουν εκτός ομάδας, αν απαντήσει αρνητικά και δεν φέρει πρόταση από το εξωτερικό.

Δεν θέλησε στην προχθεσινή συνάντηση με την «Θύρα 7» ο Βαγγέλης Μαρινάκης να σχολιάσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη.

Αυτή

τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση του αρχηγού του Ολυμπιακού, στον οποίο έχει κατατεθεί πρόταση και μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων φτάνει τις 800.000 ευρώ (όσα δηλαδή και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος).

Ο διεθνής μπακ-χαφ δεν έχει δώσει κάποια απάντηση στη διοίκηση, όμως είναι πολύ πιθανό τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου οι Πειραιώτες να δώσουν τελεσίγραφο στον παίκτη, ο οποίος θα κληθεί να φέρει πρόταση από κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο, και στη συνέχεια να κινηθούν για την απόκτηση άλλου δεξιού μπακ.

Είναι, μάλιστα, πιθανό να τεθεί εκτός ομάδας και οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για παίκτη που θα προέρχεται από το εξωτερικό, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι υπεύθυνοι του τμήματος σκάουτινγκ άναψαν «κόκκινο» για την περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα.

Το κενό του «Τόρο» μπορούν να καλύψουν ο Ντρίσα Ντιακιτέ και ο Γιάννης Μανιάτης, όπως συνέβη σε κάποιους αγώνες της φετινής σεζόν. Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Τοροσίδη με τον Μαρινάκη, στην οποία θα ξεκαθαρίσει η έκβαση της υπόθεσης.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα