Αδ. Γεωργιάδης: Ο δήμαρχος Ελληνικού κρύβεται για να αποφύγει τις ευθύνες του

Ευθεία επίθεση στον δήμαρχο Ελληνικού, Χρήστο Κορτζίδη, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε ένα 13χρονο αγοράκι και που έχει συγκλονίσει από την Κυριακή το πανελλήνιο.

«Ο δήμαρχος Κορτζίδης κατηγορεί τους πάντες για τα πάντα. Λάβρος κατά κάθετί ιδιωτικού και “ευαίσθητος” από προχθές απλά κρύβεται… ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ο Δήμος δεν έκανε την δουλειά του και ο δήμαρχος κρύβεται για να αποφύγει τις ευθύνες του», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι το λούνα παρκ, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, λειτουργούσε χωρίς άδεια από το Νοέμβριο του 2012.

Οι υπηρεσίες του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης είχαν παραχωρήσει το παρκάκι στην εταιρεία «HAPPY FUN ΕΠΕ», αλλά δεν είχαν δώσει άδεια για να λειτουργεί λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο.

Βέβαια, οι ευθύνες βαραίνουν και το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης που θα έπρεπε να έχει εντοπίσει την παράνομη λειτουργία της εγκατάστασης.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο δήμαρχος του Ελληνικού δεν έχει εμφανιστεί για να δώσει μια εξήγηση στα όσα συνέβησαν.

The post Αδ. Γεωργιάδης: Ο δήμαρχος Ελληνικού κρύβεται για να αποφύγει τις ευθύνες του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα