To νέο κομψό μοντέλο της Toshiba!

Μια νέα καταχώριση στην γκάμα προϊόντων της Toshiba, έκανε την εμφάνισή της, η ταμπλέτα «AT300SE». Η καινούρια άφιξη, είναι μια συσκευή βασισμένη στο Λειτουργικό Σύστημα Android της Google, διαθέτοντας 10.1 ιντσών οθόνη (25,7 εκατοστά) είναι ιδανική, για τους καταναλωτές που θέλουν να κάνουν χρήση των πιο δημοφιλών χαρακτηριστικών μια ταμπλέτας, χωρίς να πληρώσουν περαιτέρω κόστος, για την απόκτηση πρόσθετων και ακριβών περιφερειακών. Εξοπλισμένο με ταχύτατο και ισχυρό επεξεργαστή «Tegra 3» της nVIDIA, με χορταστική οθόνη διάταξης 16:10, το μοντέλο AT300SE ικανοποιεί όσα ζητούν οι καταναλωτές από μια φορητή συσκευή της κατηγορίας ταμπλετών – από παρακολούθηση βίντεο, μέχρι σερφάρισμα στο Διαδίκτυο και επαρκή ανάγνωση ψηφιακών εγγράφων ή ακόμα και ενασχόληση με videogames. Το νέο μοντέλο Toshiba AT300SE θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2012.

Λεπτή, ελαφριά, κομψή και ανθεκτική κατασκευή

Βασισμένη στην καταξιωμένη ποιότητα του Toshiba AT300 premium ταμπλέτας, η νέα έκδοση «SE» σχεδιάστηκε με γνώμονα τους καθημερινούς καταναλωτές που προσπαθούν να μειώσουν το κόστος επένδυσης. Το μοντέλο AT300SE έχει υψηλή φορητότητα: με βάθος μόλις 10,5 χιλιοστά και βάρος 625 γραμμάρια, είναι ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ. Επιπλέον το κομψό ασημένιο μεταλλικό design, προσδίδει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε συνδυασμό με ανθεκτικό περίβλημα. Σχεδιασμένο για εκτεταμένη χρήση στο σπίτι και εν κινήσει, η ταμπλέτα AT300SE διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας που φτάνει τις 10 ώρες (αναπαραγωγή βίντεο, με φωτεινότητα 60 nits).

Πλήθος εφαρμογών

Η ταμπλέτα AT300SE διαθέτει Android έκδοσης 4.1, ή αλλιώς «Jelly Bean» – την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα Android της Google για συσκευές τύπου ταμπλέτας. Βίντεο, μουσική και αρχεία εικόνας σε διάφορες μορφές, μπορούν να ανοιχθούν και να αναπαραχθούν ταχύτατα, χάρη στο κεντρικό τσιπ Tegra 3. Η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Toshiba Places επιτρέπει στους καταναλωτές να φτιάξουν τη διασκέδαση στα μέτρα τους, μέσω μιας ευρείας γκάμας video portals, news services, και on-demand ταινίες ή τηλεοπτικά κανάλια και να μοιραστούν τις προτιμήσεις και τη γνώμη τους με φίλους. Αυτή η πλατφόρμα είναι προ-εγκατεστημένη και επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν το αγαπημένο τους ψηφιακό υλικό σε τηλεόραση, PC ή στην ταμπλέτα. Αντίστοιχα οι χρήστες έχουν απευθείας πρόσβαση σε 700,000 εφαρμογές και παιχνίδια μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος «Google Play». Για γρήγορη offline απόλαυση μέσω multimedia libraries, η Toshiba έχει εξοπλίσει το νέο μοντέλο ταμπλέτας με συμπληρωματική εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου, micro-USB θύρα, υποδοχή κάρτας μνήμης τύπου microSD, SDHC και SDXC υποστήριξη, χωρητικότητας έως 64GB και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 3.0.

Επιλογή για τον καταναλωτή

«Στην Toshiba χαιρόμαστε να εξυπηρετούμε τους διαρκώς αυξανόμενους καταναλωτές ταμπλετών με ένα ακόμη μοντέλο, που θα είναι ελκυστικό σε πολλούς χάρη στην τιμή και τις δυνατότητές του» δήλωσε κ. Andy Bass, Executive Vice President,

Keywords
Τυχαία Θέματα