Tι λέει το ζώδιό σας για την Τρίτη

Διαβάστε τα ζώδια και τι αυτά σας επιφυλάσσουν για σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα, με τον Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο μεγάλο μέρος της σκέψης και της ενέργειάς σας είναι επικεντρωμένο σε θέματα εργασίας. Πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σας θα χρειαστούν ενδελεχή έλεγχο ενώ πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα

«καθαριότητας».

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η συγκίνηση θα διαδέχεται τη συναισθηματική αναστάτωση και τανάπαλιν. Η ευαισθησία που θα δείξουν πρόσωπα απέναντι σε λεπτά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, θα σας ικανοποιήσει ενώ η αδιαφορία θα αποτελέσει αιτία για να δουν ένα άλλο σας πρόσωπο. Με τον Άρη απέναντι, οι συγκρούσεις με κάποιους είναι αδιαμφισβήτητες. Ο τρόπος που θα τις χειριστείτε θα δείξει, αν θα βγείτε κερδισμένοι ή χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αποδειχθεί σημαντικό για εσάς να προστατέψετε τα συμφέροντα και τις αξίες σας σήμερα. Αν και γενικά είστε ανοιχτοί, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι σε κάποια πράγματα καλό είναι να είστε πιο επιφυλακτικοί. Συγχρόνως, το φλερτ αποτελεί δεύτερη φύση μιας και με την Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Ευνοούνται ερωτικά τετ-α-τετ. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε μια ξαφνική πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ίσως θελήσετε να κάνετε μια ανανέωση μέσα κι έξω. Τα αιτήματα και οι φιλοδοξίες σας γίνονται πιο έντονα και αυτό σας δίνει το πράσινο φως για να τα κυνηγήσετε. Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο θα περνούν χρήματα από τα χέρια σας και θα έχετε την άνεση ή ακόμα και την πολυτέλεια να κάνετε κάποιες αγορές. Αισθηματικά, η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα ίσως έχετε τις «κλειστές» σας ή επιθυμείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από την πολυκοσμία. Παράλληλα, θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα ενώ με τον Άρη στον 4ο ίσως δημιουργηθεί μια αναμπουμπούλα στο χώρο του σπιτιού, εξαιτίας θεμάτων που συνδέονται με την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη ή το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στους κόλπους μιας ομάδας ή παρέας θα αναζητήσετε προστασία, κατανόηση ή παρηγοριά. Παράλληλα, τα οικονομικά σας ίσως αποτελούν μια κατάσταση που φαίνεται αδιέξοδη. Το καλό είναι ότι, αφενός έχετε καλές επαγγελματικές προοπτικές και αφετέρου με την έξοδο του Κρόνου από το Ζυγό θα μπορέσετε να σηκώσετε κεφάλι, όσον αφορά σε οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα στο χώρο εργασίας μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί για την επαγγελματική σας ανέλιξη. Αυτό που ίσως σας δυσκολέψει είναι ο χαρακτήρας κάποιων που είναι εντελώς διαφορετικός από το δικός σας. Ίσως, αν δείτε το όλο θέμα σαν μια πρόκληση, να έχετε την ευκαιρία να ωφεληθείτε και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι γεννημένοι του 1990 θα δεχτείτε ένα προξενιό από κάποιο φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ίσως επικοινωνήσουν μαζί

Keywords
Τυχαία Θέματα