Tap ‘n Pay: Η νέα εφαρμογή που μετατρέπει το κινητό σε πορτοφόλι

Η νέα εφαρμογή Tap ‘n Pay δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν εύκολα και γρήγορα πληρωμές μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

Την εφαρμογή παρουσίασαν η AlphaBank και Vodafone σε συνεργασία με τη Visa Europe και την First Data.

To

νέο «κινητό πορτοφόλι» όπως ονομάζεται η νέα εφαρμογή, λύνει τα χέρια των χρηστών αφού οι συναλλαγές γίνονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή προϋποθέτει τη χρήση ειδικής Vodafone SIM κάρτας κινητού τηλεφώνου, στην οποία αποθηκεύεται η χρεωστική κάρτα Alpha Bank Enter Visa. Η εφαρμογή Tap ´n Pay επιτρέπει την πραγματοποίηση ανέπαφων συναλλαγών, με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού που είναι συνδεδεμένος με την χρεωστική κάρτα, στις επιχειρήσεις που φέρουν τερματικά αποδοχής καρτών με τους ειδικούς αναγνώστες.Ο χρήστης πρέπει να πλησιάσει το κινητό του τηλέφωνο στον ειδικό αναγνώστη του τερματικού αποδοχής καρτών με το σήμα contactless, σε απόσταση 5 περίπου εκατοστών και η συναλλαγή ολοκληρώνεται σε κλάσματα του δευτερόλεπτου με ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται υπογραφή της απόδειξης συναλλαγής ή εισαγωγή του ΡΙΝ.

Στην Ελλάδα η εφαρμογή παρουσιάζεται σε πιλοτική λειτουργία και πρόσβαση θα έχουν επιλεγμένοι χρήστες. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας αυτής η εφαρμογή θα λειτουργεί σε συσκευές Samsung Galaxy Mini 2 και Samsung Galaxy S3.

The post Tap ‘n Pay: Η νέα εφαρμογή που μετατρέπει το κινητό σε πορτοφόλι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα