Sony HX50V: Φωτογραφική μηχανή μικρή στο μέγεθος, μεγάλη…στις λήψεις!

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot HX50V, θα σας συνοδεύει σε όλες σας τις δραστηριότητες, από τα ταξίδια στο εξωτερικό μέχρι τους κυριακάτικους περιπάτους με όλη την οικογένεια. Ακόμα και σε υψηλή μεγέθυνση (ζουμ) θα χαρίζει στην κάθε σας σκηνή το χρώμα, τις λεπτομέρειες και την καθαρότητα που της αξίζει. Η HX50V έχει έναν αισθητήρα 20,4 MegaPixel και ένα ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, που χαρίζουν όμορφες, ολοζώντανες φωτογραφίες

και βίντεο Full HD, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από το θέμα σας.

Μεγάλα χαρακτηριστικά σε μικρό σώμα

Αναμφισβήτητα, είναι ιδιαίτερα εύκολη η λήψη φωτογραφιών με ένα σύγχρονο έξυπνο κινητό τηλέφωνο, όμως η Cyber-shot HX50V σας δίνει πολλούς λόγους, ώστε να επενδύσετε σε μία αποκλειστική φωτογραφική μηχανή τσέπης. Το οπτικό ζουμ – μεγάλου εύρους, χαρίζει μεγαλύτερη ευελιξία για να επιλέξετε από πού θα βγάλετε τις φωτογραφίες σας, ενώ η λειτουργία «Optical SteadyShot» αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής και σας απαλλάσσει από το άγχος για την ποιότητα της εικόνας. Ακόμα και σε ζουμ 30x, η HX50 παρέχει σταθεροποίηση εικόνας δυο φορές πιο αποτελεσματική από τη Cyber-shot HX200V (σύγκριση ταχύτητας κλείστρου στο άκρο του εύρους του ζουμ του τηλεφακού).

Χάρη στον αισθητήρα «Exmor R» CMOS με 20,4 MegaPixel και τον επεξεργαστή «BIONZ», η HX50V προσφέρει υψηλή ανάλυση και εικόνες ανώτερης ποιότητας με εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με διπλάσια ταχύτητα από την Cyber-shot HX200V σε πλήρες ζουμ, η αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας συλλαμβάνει ακόμα και τις πιο γρήγορες στιγμές που είναι δύσκολο να απαθανατιστούν από τον φακό. Επιπλέον, η ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία (Wi-Fi) επιτρέπει να μοιράζεστε αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις γρήγορα και εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Οι πιο προχωρημένοι φωτογράφοι, που προτιμούν να ρυθμίζουν μόνοι τους τις λεπτομέρειες μιας λήψης, μπορούν με ένα διακόπτη να ρυθμίζουν την αντιστάθμιση έκθεσης και με ένα διακόπτη λειτουργίας, να ρυθμίζουν χειροκίνητα λειτουργίες, όπως τις P/A/S/M. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία «Multi Interface Shoe», για τη σύνδεση ενός συμβατού ηλεκτρονικού σκοπεύτρου, φλας ή μικρόφωνου, ώστε να έχετε καλύτερη ποιότητα ήχου στα βίντεο – ο ιδανικός συνδυασμός με τη δυνατότητα εγγραφής υψηλής ποιότητας βίντεο Full HD. Επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η διασύνδεση «Multi Terminal» για χρήση τηλεχειριστηρίου, ιδιαίτερα χρήσιμη σε κοντινά και ταινίες.

Φυσικά, όπως σε κάθε φορητή συσκευή, η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ σημαντική όταν ταξιδεύετε και δεν ξέρετε πότε θα ξαναβρείτε παροχή ρεύματος. Η μπαταρία λιθίου-ιόντος «X-type» στη φωτογραφική μηχανή Cyber-shot HX50V, είναι μικρότερη από τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά αποδίδει 400 φωτογραφίες με μία και μόνο φόρτιση.

Επίσης, η HX50V διαθέτει λειτουργικότητα GPS με ενσωματωμένη λειτουργία GPS Log Recording, για να θυμάστε που γυρίσατε τις σκηνές που απολαμβάνετε, αφού επιστρέψετε από τα ταξίδια σας.

Φτιάξτε τις δικές σας ταινίες

Οι περισσότεροι πλέον με μια φωτογραφική μηχανή λαμβάνουν και βίντεο, πέραν των φωτογραφιών. Με τη νέα ψηφιακή κάμερα της Sony, θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν λήψεις σε ποιότητα Full HD, με απόλυτα σταθερό «κάδρο» χάρη στη λειτουργία Optical SteadyShot (με Active Mode), που μειώνει το κούνημα της μηχανής κατά την βιντεοσκόπηση εν κινήσει. Παράλληλα, με την τεχνολογία «TRILUMINOS Colour» ό,τι συλλάβετε μπορείτε να το απολαύσετε με πλούσια, φυσικά χρώματα όταν το υλικό σας προβληθεί σε μια οποιαδήποτε τηλεόραση με TRILUMINOS Display.

Τέλος, η HX50 προσφέρει εννέα διαφορετικά εφέ εικόνας (όπως HDR Painting, Richtone Monochrome, Miniature, Toy Camera, Pop Colour, Partial Colour, Soft High-key, Watercolour, Illustration) για να πειραματιστείτε δίνοντας μια εντελώς νέα προοπτική στις λήψεις των παιδιών. Διαθέτει επίσης τρία εφέ εικόνας (Pop Colour, Partial Colour, Soft High-key) στη λειτουργία Intelligent Sweep Panorama και επιπλέον τέσσερα διαφορετικά εφέ ταινίας (Toy Camera, Pop Colour, Partial Colour, Soft High-key).

Πηγή: zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα