Mike Tyson: Με κυριεύουν δαίμονες!

Σοκαριστικά είναι τα όσα δηλώνει μέσα στην αυτοβιογραφία του ο Mike Tyson, ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών, που όμως εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα που είχε δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που πολλοί περίμεναν.

Προκαλεί για ακόμη μια φορά την κοινή γνώμη με τα όσα αφηγείται στην αυτοβιογραφία του ο εκκεντρικός πυγμάχος.

«Ακόμη σκέφτομαι να τινάξω τα μυαλά κάποιου στον αέρα και να μπω στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας γράφω όλα αυτά διότι θέλω να διώξω τους δαίμονες

που με κυριεύουν…» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών.

Ο Tyson συνεχίζει με τις αποκαλύψεις λέγοντας πως πολλές φορές ακύρωνε τις προπονήσεις του διότι ήταν εξουθενωμένος από το σεξ «Κουράστηκα με τόσο σεξ που έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου. Υπήρχαν στιγμές που μετά την πράξη με τρεις-τέσσερις ή και παραπάνω γυναίκες δεν άντεχα ούτε να προπονηθώ. Απλά κλειδωνόμουν στο δωμάτιο για να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω…».

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώτο του αγώνα με τον Holyfield, κατά την διάρκεια του οποίου ήταν μεθυσμένος αλλά και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, εξηγώντας έτσι τον λόγο για τον οποίο επιτέθηκε στον διαιτητή στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο βετεράνος Μποξέρ έγραψε και για τους δύο μάνατζερς του Frank Warren και Don King

«Τον πρώτο θυμάμαι το 2000 όταν το έδειρα αλύπητα γιατί δεν μου πλήρωσε τα 800.000 δολάρια που έκανα λογαριασμό σε αγορές κοσμημάτων. Τον Don όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα τον δολοφονήσω γιατί μου έκανε απαίσια πράγματα»

Συνοψίζοντας ο Mike Tyson λέει ότι μερικές φορές αναπολεί τα ατελείωτα πάρτι και τα ναρκωτικά, όμως πλέον επιθυμεί έναν ήρεμο θάνατο στα βαθιά γεράματα.

The post Mike Tyson: Με κυριεύουν δαίμονες! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα