MVP o Ντόμινικ Σάτον!

Κορυφαίος παίκτης της 2ης αγωνιστικής της BasketballLeague αναδείχθηκε ο Ντόμινικ Σάτον ο οποίος έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Να θυμίσουμε πως ο Ίκαρος επικράτησε του Απόλλωνα με 72-64 και ο Ντομινίκ Σάτον ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας 15 πόντους και μαζεύοντας 17 ριμπάουντ.

Νιώθω σπουδαία, αλλά στο τέλος της ημέρας απλά έκανα τη δουλειά μου. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας.

Είμαστε μια νέα

ομάδα με αρκετό ταλέντο και όπως είναι λογικό χρειαζόμαστε τις νίκες «νωρίς» στη σεζόν, ώστε να μεγαλώσει η αυτοπεποίθηση μας. Πάνω απ’ όλα, λοιπόν χαίρομαι για τη νίκη και το βραβείο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Πρώτα απ’ όλα η Χαλκίδα είναι μια φοβερή πόλη με εκπληκτική θέα, δίπλα στη θάλασσα και χαίρεσαι κάθε μέρα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσο κόσμο, αλλά όταν είδα τις εξέδρες να γεμίζουν ένιωσα μεγάλη χαρά.

Σίγουρα το εκτιμήσαμε όλοι ως ομάδα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Στον Ίκαρο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα και όλοι εκτιμάμε την προσπάθεια που γίνεται.

Τέλος θέλω να πω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι φοβερά απαιτητικό και ο δείκτης του ανταγωνισμού πάρα πολύ υψηλός» ανέφερε ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής.

The post MVP o Ντόμινικ Σάτον! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα