European Voice: Τη Ντόρα δεν μπορείς να την αγνοήσεις…

Τη μακρά ιστορία του Αντώνη Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη υπενθυμίζει σε δημοσίευμά του το περιοδικό των Βρυξελλών « European Voice», που φέρει τον τίτλο «Την Ντόρα δεν μπορείς να την αγνοήσεις».

Το εν λόγω άρθρο κάνει μια αναδρομή
στο 1993 και περιγράφει τα γεγονότα μέχρι την επικράτηση του Σαμαρά στον αγώνα που έδωσαν μεταξύ τους για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας το 2009.

Αναφέρει δε πως φημολογείται πως σκέπτεται να τη «διώξει» στις Βρυξέλλες, ενώ «προτείνει» να στείλει τη Ντόρα ως επίτροπο στις Βρυξέλλες για να την… ξεφορτωθεί.

Να σημειωθεί ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δείχνει να κρατάει θετική στάση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.

Ωστόσο, σε χθεσινές δηλώσεις της για την υπόθεση του Ξηρού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντιμετώπισε με «χαλαρότητα» το θέμα.

Αναφορικά με το νόμο για τις άδειες κρατουμένων, είπε πως επί της ουσίας δεν πάσχει ο ίδιος ο νόμος, αλλά η εφαρμογή του, ενώ σημείωσε πως μπορεί να υπάρξει εξειδίκευση για περισσότερη προσοχή σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η συγκεκριμένη στάση της απέναντι στην άδεια του Ξηρού δικαιολογείται απόλυτα αν σκεφτεί κανείς πως η ίδια έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της και ας μην ξεχνάμε και τη δολοφονία του άντρα της, Παύλου από τη «17 Νοέμβρη», το 1989.

Πηγή φωτογραφίας:Fosphotos.com/Μενέλαος Μυρίλλας

The post European Voice: Τη Ντόρα δεν μπορείς να την αγνοήσεις… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα