8 Δήμαρχοι της Αττικής στο πειθαρχικό συμβούλιο…!!

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του άρθρου 234 του Ν. 3852/2010 παραπέμφθηκαν 8 Δήμαρχοι της Αττικής αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι για πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχουν υποπέσει στη διάρκεια της αυτοδιοικητικής τους θητείας.

Υπενθυμίζεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο συγκροτείται από τρεις προέδρους Εφετών, έναν εκπρόσωπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και έναν εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ.

Συγκεκριμένα παραπέμφθηκαν…

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος και έξι δημοτικοί

σύμβουλοι για παράλειψη διαδικασίας αδειοδότησης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

O πρώην δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος για παραλείψεις στη διαχείριση μισθωμάτων ακινήτου ιδιοκτησίας του δήμο από από κληροδότημα.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και δέκα δημοτικοί σύμβουλοι, για μη σύννομες ενέργειες σε διαδικασία έργων για την ανάπλαση της πόλης.

Ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης για άρνηση συνεργασίας με τον Συνήγορο του Πολίτη και σύναψη ακύρων συμβάσεων μίσθωσης έργου. Στο πειθαρχικό και 4 δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Μαρκουλάκης, Γιώργος Ζαφειρόπουλος και Βασιλική Νικολαροπούλου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για μη σύννομες διαδικασίες σε πρόσληψη και απασχόληση υπαλλήλων.

Ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος για μη σύννομες διαδικασίες σε πρόσληψη και απασχόληση υπαλλήλων.

22 δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Παναγιώτου και ο Λεωνίδας Ψυχόπαιδας για μη συμμόρφωση σε απόφαση της επιτροπής παραγράφου 1 του άρθρου 7 του Ν 2839/2000 περι αλλαγής χρησης ακινήτων.

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης για απασχόληση εργαζομένων των οποίων η σύμβαση έχει λήξει και την έκδοση ενταλμάτων πληρωμής που είχαν κριθεί ως μη νόμιμα. Τα γνωστά ΕΝΤΕΛΕΣΘΑΙ.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης για άρνηση συνεργασίας με τον Συνήγορο του Πολίτη.

Οι Αντιδήμαρχοι Σαρωνικού Ανδρέας Πέγκας και Μανόλης Τσαλίκιδης για χρήση οχημάτων του δήμου άνευ αδείας.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Δημήτρης Μάρκου για απουσίες από δημοτικό συμβούλιο.

Ο δημοτικός σύμβουλος Σαλαμήνας Θωμάς Μπερής για χρήση πυροσβεστικού οχήματος άνευ έγκρισης.

5 δημοτικοί σύμβουλοι Αγνή Σμπόνια, Στέλιος Διονυσίου, Παναγιώτης Κόνσουλας, Ισαβέλα Δάρα, Δημήτρης Δαρλαγιάννης του Δήμου Βύρωνα για απουσίες από το δημοτικό συμβούλιο

Ο δημοτικός συμβούλος του δήμου Περάματος Βαγγέλης Κάρδαρης για απουσίες από το δημοτικό συμβούλιο.

Οι δημοτικοί συμβουλοι του δήμου αθηναίων Χρήστος Αθανασάκος, Μαρία Ζώντου για απουσίες από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου για μη εκτέλεση αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου (δημοτικός φόρος) και μη σύννομες διαδικασίες στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Γ. Σπ. Π

Keywords
Τυχαία Θέματα