30 λεπτά για το θαύμα ο Ατρόμητος

Τα εναπομείναντα 30 (και κάτι) λεπτά που δεν παίχτηκαν χθες, εξαιτίας μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο πάνω μέρος της οροφής του γηπέδου της Άλκμααρ, θα γίνουν σήμερα στις 12:00 ώρα Ελλάδος.

Ο Ατρόμητος προηγείται με 1-0, με γκολ του Παπαδόπουλου από το 53ο λεπτό. Να σημειωθεί πως οι Ολλανδοί αγωνίζονται με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χένρικσεν από το 2ο λεπτό.

Στο 19′ ο Παπαδόπουλος είχε χάσει πέναλτι για την ομάδα του Περιστερίου.

“Παράθυρο” πρόκρισης

Στις 10:00 διεξήχθη στο Μονακό η κλήρωση μεταξύ

των ομάδων που αποκλείστηκαν χθες στα play offs του Europa League, αλλά και του ζευγαριού Άλκμααρ-Ατρόμητος, για να αναδειχθεί η ομάδα που-παρότι έχασε την πρόκριση στο γήπεδο-θα βρεθεί στους ομίλους αντικαθιστώντας τη Φενέρμπαχτσε, η οποία αποβλήθηκε από την Ευρώπη λόγω συμμετοχής σε στημένους αγώνες. Η τύχη δεν χαμογέλασε στο ζευγάρι Άλκμααρ-Ατρόμητος (οι πιθανότητες είναι μία στις 31) αλλά στον ΑΠΟΕΛ και το υπόλοιπο του αγώνα που θα παίξουν στις 12:00 θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στους ομίλους.

Πλέον το μοναδικό… εξωαγωνιστικό «παράθυρο» πρόκρισης για τον Ατρόμητο είναι το εξής: εφόσον δεν ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, θα καταθέσει ένσταση στην UEFA θεωρώντας πως το ματς με την Άλκμααρ έπρεπε να διακοπεί οριστικά με υπαιτιότητα των Ολλανδών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Σπανός είναι εξοργισμένος με τη σημερινή συνέχιση του ματς, αλλά και αποφασισμένος να διεκδικήσει διά της νομίμου οδού την πρόκριση.

Η Ουεφα, εν αναμονή της σημερινής κλήρωσης για τους ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, που θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι, διέταξε το παιχνίδι να γίνει σήμερα το πρωί.
Keywords
Τυχαία Θέματα