29χρονος διοικητής αρνήθηκε προσωπικό οδηγό και αυτοκίνητο

Ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες αίσθηση προκάλεσε η επιλογή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας αναφορικά με το πρόσωπο του νέου διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου, λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Πρόκειται για τον 29χρονο ψυχολόγο Λάμπρο Δημητρογιάννη, ο οποίος σημειωτέον έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση μονάδων υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας δικό του γραφείο ως ψυχολόγος στο Αγρίνιο.

Ο νέος διοικητής λοιπόν,

με το καλημέρα φρόντισε να δώσει τα πρώτα δείγματα χρηστής διοίκησης, όπως εξάλλου επιτάσσει η εποχή, αλλά και η αντίληψη των νέων ανθρώπων για την εξυγίανση και τη διαφάνεια που πρέπει να επικρατήσουν στο δημόσιο. Έτσι, με το που ανέλαβε καθήκοντα και ενημερώθηκε ότι δικαιούται προσωπικό οδηγό και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, όπως εξάλλου έπραττε ο απερχόμενος διοικητής Γ. Κραμποκούκης, αρνήθηκε να τα αποδεχτεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο απεσπασμένος οδηγός από το ΕΚΑΒ να επιστρέψει στην υπηρεσία του, η οποία όλο αυτό το διάστημα τον στερούταν, ενώ το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται από εδώ και στο εξής αποκλειστικά για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

«Νέοι άνθρωποι, νέες αντιλήψεις…» έσπευσαν να σχολιάσουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγρινίου, μετά από αυτή την ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα