27χρονη παρθένα δημοπρατεί την «τιμή» της!

Η Ελίζαμπεθ Ρέιν, Αμερικανίδα φοιτήτρια ιατρικής βγάζει σε δημοπρασία -μέσω Διαδικτύου- την παρθενιά της. Η 27χρονη καλλίγραμμη, ξανθιά κοπέλα δηλώνει πως δεν είχε ποτέ στη ζωή της σεξουαλική επαφή με άντρα και λέει ξεκάθαρα πως σκοπός της είναι να συγκεντρώσει 400.000 δολάρια από τη δημοπρασία η οποία ξεκινά την 1η Απριλίου.

«Σκοπός μου είναι τα λεφτά», δήλωσε ανοιχτά σε τηλεφωνική της συνέντευξη στη Daily Mail. Η Ελίζαμπεθ δεν δέχτηκε να συναντηθεί με κάποιον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας καθώς, δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά της. Στην ιστοσελίδα της έχει μόνο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το λεπτό και γυμνασμένο κορμί της, αλλά όχι το πρόσωπό της.

«Δεν έχω κανέναν συναισθηματικό δεσμό με τον υμένα μου και ποτέ δεν είχα, για αυτό δε μου είναι καθόλου δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο. Το σεξ είναι απλά σεξ», είπε στην εφημερίδα. Όποιος ενδιαφέρεται για την Ελίζαμπεθ μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της elizabeth-raine.com. Επίσης, έχει ξεκινήσει και ένα μπλογκ με τίτλο «Μηνύματα μιας Παρθένας Πόρνης»!

The post 27χρονη παρθένα δημοπρατεί την «τιμή» της! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα