Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP (video)

09:11 2/6/2018 - Πηγή: NewsAuto

Τυχερός στην ατυχία του είναι ο Michele Pirro που κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα μετά από την τρομακτική πτώση που είχε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του MotoGP Ιταλίας.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ο 31χρονος έχασε τον έλεγχο της εργοστασιακής Ducati Desmosedici κατηφορίζοντας για την πρώτη στροφή της πίστας του Μουτζέλο και βρέθηκε για αρκετά δευτερόλεπτα στον αέρα, με την προσγείωσή του να είναι πολύ

άσχημη.

Όλοι πάγωσαν καθώς ο Ιταλός ήταν αναίσθητος μετά από αυτό το ατύχημα που σόκαρε, καθώς ήταν σε σημείο που είχε αναπτύξει ταχύτητα άνω των 260 χιλιομέτρων την ώρα. Το ιατρικό επιτελείο έσπευσε στο σημείο, όπου ο Pirro συνήλθε αλλά μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρικό κέντρο της πίστας κι από εκεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Careggi της Φλωρεντίας.

Ευτυχώς, μετά από ενδελεχείς εξετάσεις αποδείχθηκε πως δεν είχε πολύ σοβαρά τραύματα, με το ιατρικό δελτίο να αναφέρει διάσειση και εξάρθρωση του δεξιού ώμου που επανήλθε στη θέση του με την επέμβαση των γιατρών. Ο Pirro πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε την άτυχη στιγμή…

Keywords
Τυχαία Θέματα