Τρία κινηματογραφικά αυτοκίνητα σε δημοπρασία

Η DeLorean από την ταινία Back to the Future (Επιστροφή στο Μέλλον), το Ectomobile από το φιλμ Ghostbusters και ένα Batmobile βγαίνουν σε δημοπρασία.

Σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τα αυτοκίνητα ξεπερνούν (συχνά) σε φήμη τους πρωταγωνιστές.

Εικονικά αυτοκίνητα, όπως το Ford

Mustang στην ταινία Bullitt, επισκίασαν σχεδόν τις υποκριτικές επιδόσεις  ηθοποιών/πρωταγωνιστών τους όπως ο Steve McQueen. Η εμφάνιση αυτών των αυτοκινήτων στη μεγάλη οθόνη οδήγησε σε… φαντασιώσεις πολλά παιδιά που μεγάλωσαν με τις εικόνες τους στα δωμάτιά τους.

Κάποιοι έγιναν αρκετά πλούσιοι, ώστε να κάνουν την επιθυμία πραγματικότητα αγοράζοντας ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό αυτοκίνητο ή ένα αντίγραφό του. Κάπως έτσι ο Ryan Sheridan, απέκτησε τρία αυτοκίνητα, που πρωταγωνίστησαν στον κινηματογράφο. Όμως ο Sheridan κατηγορήθηκε για απάτη και η Ομοσπονδιακή Αστυνομία των ΗΠΑ τον συνέλαβε και κατάσχεσε τα κινηματογραφικά του τετράτροχα που βγαίνουν σε δημοπρασία.

Μετά την υπόθεση απάτης, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το Back to the Future DeLorean, ένα Ghostbusters Cadillac και το αντίγραφο του Batmobile (βασίζεται σε ένα Chevy Caprice). Αυτά τα αυτοκίνητα μπορούν, τώρα, να γίνουν δικά σας, εάν κάνετε τις σωστές προσφορές στη δημοπρασία, που θα πουληθούν . Ο πρώην ιδιοκτήτης τους Ryan Sheridan  εμπλέκεται σε μια υπόθεση απάτης στην οποία κατηγορείται πως έκλεψε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από την Medicare. Προφανώς πιστεύοντας ότι περνά απαρατήρητος, αποφάσισε να ξοδέψει μερικά από τα παράνομα κέρδη του σε αντίγραφα κινηματογραφικών αυτοκινήτων. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να τα διεκδικήσετε σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο δημοπρασιών  Skipco το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Τέξας.

Διαβάστε επίσης:

Τα δέκα καλύτερα κυνηγητά αυτοκινήτων από ταινίες του 2000Τα καλύτερα κυνηγητά αυτοκινήτων από τις ταινίες του 1970

The post Τρία κινηματογραφικά αυτοκίνητα σε δημοπρασία appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα