Το “τέρας” των 920 ίππων της Anibal

Η Anibal Automotive από το Μόντρεαλ του Καναδά είναι ήδη πολύ εξοικειωμένη με τις βελτιώσεις στις υπάρχουσες Porsche και τώρα, η εταιρεία εφαρμόζει αυτή την πλούσια πολύτιμη γνώση στο δικό της υπέρ-αυτοκίνητο, πολλά υποσχόμενο είναι η αλήθεια…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Αυτός ο πύραυλος από ίνες άνθρακα υιοθετεί στα σωθικά του τον biturbo flat

six των 3.8 λίτρων από την σημερινή 911 Turbo S, αλλά η απόδοση αυξάνεται στους 920 ίππους. Η εταιρεία σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 50 από αυτά, καθώς και άλλα 5 για τις πιο ακραίες αναζητήσεις (Drastic έκδοση).

Ο άγριος σχεδιασμός για τη σωστή διαχείριση του αέρα και το ημι-εκτεθειμένο πρόσθιο άκρο προκαλεί και παραπέμπει απευθείας σε αγωνιστικό αυτοκίνητο. Οι τεράστιες εισαγωγές αέρα σε κάθε πλευρά διαθέτουν ενεργά στοιχεία για την προσαρμογή της καλύτερης δυνατής αεροδυναμικής. Το πίσω πτερύγιο επίσης ρυθμίζεται συνεχώς για να κάνει παρόμοιες αλλαγές στη ροή του αέρα στο πίσω μέρος. Για επιπλέον φλας κατά την άφιξη, το εντυπωσιακό αυτοκίνητο διαθέτει πόρτες gullwing.

Το άγνωστο supercar είναι τετρακίνητο για καλύτερη πρόσφυση. Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 2,5 sec. Στα υπόλοιπα σημαντικά που απαιτείται να θυμόμαστε είναι η ενεργή ανάρτηση για καλύτερη συμπεριφορά σε πίστα και δρόμο, αλλά και τα τεράστια κεραμικά φρένα που λειτουργούν ως άγκυρες στις μεγάλες ταχύτητες.

Πρόσφατες φήμες δείχνουν ότι το μοντέλο θα μπορούσε να είναι το γρηγορότερο μοντέλο παραγωγής εκτός από το δρόμο και στο Ρίνγκ. Η εταιρεία επιβεβαιώνει ήδη ότι ο χρόνος στη φημισμένη πίστα είναι κάτω των 7 min, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι το σημερινό ρεκόρ της Lamborghini Huracán Performante με 6:52 πρόκειται να καταρριφθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα
“τέρας”, 920, Anibal,“teras”, 920, Anibal