Το πρώτο video του ΜΙΝΙ Electric Concept

18:37 1/9/2017 - Πηγή: NewsAuto

Σας το αποκαλύψαμε ήδη μέσω των πρώτων φωτογραφιών, ήρθε η ώρα να δούμε και το πρώτο του επίσημο video! Ο λόγος για το MINI Electric Concept που θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14-24 Σεπτεμβρίου).

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το πρωτότυπο αυτό φανερώνει το πως φαντάζεται το άμεσο μέλλον των αστικών μετακινήσεων η εμβληματική μάρκα. Βασίζεται στην 3θυρη έκδοση, η οποία όμως έχει καλυφθεί από φουτουριστικό πέπλο.

Σύμφωνα με τον Peter Schwarzenbauer, μέλος του Διοικητικού

Συμβουλίου της BMW AG, υπεύθυνο για τις MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad: «…θα προσφέρει το χαρακτηριστικό go-kart feeling των μοντέλων της MINI, θα ταιριάζει στις απαιτήσεις των καθημερινών μετακινήσεων και παρότι ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας του θα προσφέρει μετακινήσεις με μηδενικούς ρύπους, θα εξασφαλίσει και απολαυστική οδήγηση».

Ο ηλεκτρικός του χαρακτήρας είναι σαφής με την πρώτη ματιά. Σε ένα σύνολο ντυμένο σε ασημί & lime χρώμα, με λογότυπα E, LED προβολείς και πρόσθια γρίλια, όλα σχεδιασμένα ώστε να μαρτυρούν την ύπαρξη τεχνολογίας μηδενικών ρύπων. Οι αεραγωγοί υπάρχουν ως σχεδιαστικά στοιχεία αλλά προφανώς είναι σφραγισμένοι ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα, τονίζουν τον… βρετανικό χαρακτήρα του οχήματος.

Μένει να δούμε αν όντος το ΜΙΝΙ Electric Concept θα οδηγήσει όπως αναμένεται στην παρουσίαση ενός αντίστοιχου μοντέλου παραγωγής το 2019 ή αν θα έχει την τύχη του MINI E που παρουσιάστηκε πριν από εννέα χρόνια αλλά έμεινε απλά πρωτότυπο. Δεδομένης της τάσης της αυτοκίνησης, λογικά θα συμβεί το πρώτο.

«Γνωρίστε» καλύτερα το MINI Electric Concept στο video που ακολουθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα