Το πρώτο ηλεκτρικό SΕΑΤ θα παρουσιαστεί στη Γενεύη

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MΕΒ θα αποκαλύψει στη Γενεύη η Seat.

Το μοντέλο, για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα την ονομασία, θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB που έχει εξελιχθεί ειδικά για τα ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου VW και θα είναι πρακτικά το ισπανικό δίδυμο του VW I.D. με σχεδιαστικές επιρροές που θα θυμίζουν στο Leon.

Η

Seat θα είναι η δεύτερη στη σειρά εταιρία που θα παρουσιάσει ένα μοντέλο βασισμένο στην πλατφόρμα ΜΕΒ και πιθανότατα θα έχει μια αυτονομία της τάξης των 500 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την φημολογία σχετικά με το μοντέλο είναι πολύ πιθανό το ηλεκτρικό μοντέλο της Seat να βρίσκεται σε επίπεδο χαρακτήρα κάπου ανάμεσα στο I.D. και στο ηλεκτρικό SUV της Skoda, κάτι που ενισχύει τις πιθανότητες για την παρουσίαση ενός crossover.

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την επέκταση της γκάμας της Seat η οποία θα αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα επιλογών τόσο σε μοντέλα όσο και σε μονάδες ισχύος. Μαζί με τους συμβατικούς κινητήρες αλλά και την ηλεκτροκίνηση, το νέο Leon που αναμένεται στο επόμενο διάστημα θα φέρει μαζί του και το πρώτο plug-in υβριδικό σύστημα για τη Seat, ενώ από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η νέα γενιά του πιο διάσημου μοντέλου της ισπανικής εταιρίας θα συνοδεύεται από το νέο σύστημα πολυμέσων του ομίλου που αναμένεται να εκτοξεύσει τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και επικοινωνίας αυτοκινήτου και χρήστη.

The post Το πρώτο ηλεκτρικό SΕΑΤ θα παρουσιαστεί στη Γενεύη appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα