Το πιο «σκοτεινό» Audi RS Q8 το προσφέρει η Mansory

Η εταιρεία βελτιώσεων Mansory, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με μοντέλο της Audi. Η αλήθεια είναι ι όμως πως το RS Q8 με τις βελτιώσεις που προτείνει, γίνεται κάτι εξώκοσμο, σαν το αυτοκίνητο του Darth Vader και έχει 780 ίππους για να πορεύεται ο οδηγός του.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχαμε δει το RS6 Avant της Μansory που μας είχε εντυπωσιάσει είναι η αλήθεια.

Ο

βελτιωτικός οίκος επανήλθε με ένα ακόμα Audi, αυτή τη φορά εφαρμόζοντας την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και επεμβάσεων για την αύξηση της ιπποδύναμης στο πολυτελές SUV, RS Q8. Το RS Q8 της Mansory διαθέτει πολλά μέρη του αμαξώματος από ανθρακονήματα που όχι μόνο αλλάζει την αισθητική δίνοντας στο SUV μια πιο επιθετική όψη αλλά βελτιώνει επίσης την αεροδυναμική και την απόδοση του μεγάλου SUV της Audi. Τα νέα κομμάτια περιλαμβάνουν τις μπροστινές, πίσω και πλευρικές φούστες, ενώ μέρος της οπτικής αναβάθμισης του Mansory είναι το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με κόκκινες διακοσμητικές ρίγες.

Η κόκκινη και μαύρη εμφάνιση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με κόκκινες ραφές αντίθεσης σε όλο το δέρμα. Άλλες εσωτερικές πινελιές περιλαμβάνουν τιμόνι Mansory που έχει μέρος της επένδυσής του από ανθρακονήματα. Με επεμβάσεις στην κεντρική διαχείριση του κινητήρα, στην εξάτμιση αλλά και στα δύο turbo του V8 των 4,0 λίτρων, η Mansory ανακοινώνει σημαντικά αναβάθμιση της ισχύος του, στους 780 ίππους. Η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του βελτιωμένου RS Q8 είναι 320 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμα:

Η πιο ξεχωριστή Urus είναι της Mansory

ΔΟΚΙΜΗ: Οδηγούμε το Audi RS Q8

Το γρηγορότερο Audi TT RS ανήκει σε έναν 78χρονο (VIDEO)

The post Το πιο «σκοτεινό» Audi RS Q8 το προσφέρει η Mansory appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα