Το νέο Nissan Rogue μας αποκαλύπτει το νέο X-Trail (+video)

Το ολοκαίνουργιο crossover της Nissan (Rogue για τις ΗΠΑ, X-Trail για την Ευρώπη) είναι πιο ασφαλές και πιο πρακτικό, από τον προκάτοχό του.

Νέα γενιά για το Nissan Rogue (το X-Trail της Αμερικής) με ξεχωριστή εμφάνιση, βελτιωμένη άνεση στο εσωτερικό και σύγχρονη τεχνολογικές εφαρμογές. Εξωτερικά ξεχωρίζει καθώς το σχήμα του είναι έντονο με την διπλή μάσκα «V-Motion»

που πλαισιώνεται από τα φωτιστικά σώματα, που χωρίζονται σε δύο επίπεδα και την διχρωμία αμαξώματος/ οροφής. Επίσης το νέο Rogue είναι στην πραγματικότητα πιο συμπαγές τώρα με μικρότερο μεταξόνιο (2,54 mm) και κοντή οροφή (53,3 mm).

Βασίζεται σε μια ανανεωμένη έκδοση της πλατφόρμας «CMF-C / D» της Nissan και απευθύνεται περισσότερο σε μικρές οικογένειες, παρά σε στελέχη, που επιδιώκουν την αναγνώριση από το αυτοκίνητο που οδηγούν. Παρά το μικρότερο μεταξόνιο του, το νέο Rogue είναι πιο ευρύχωρο στο πίσω μέρος, με επιπλέον χώρο για τα πόδια και το κεφάλι των επιβατών. Αυτό δεν υπάρχει είναι η τρίτη σειρά καθισμάτων, αλλά και η λειτουργία συρόμενου καθίσματος της δεύτερης σειράς του προηγούμενου μοντέλου. Χάρη στην καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου υπάρχει περισσότερος χώρος με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ενώ το άνοιγμα της πίσω πόρτας είναι μεγαλύτερο και πιο τετράγωνο.

Εξοπλισμός infotainment και ProPilot

Μπορείτε να έχετε μια τυπική οθόνη ψυχαγωγίας 8 ιντσών στο ολοκαίνουργιο Rogue σας με το Apple CarPlay και το Android Auto, ενώ μια οθόνη 9 ιντσών υψηλότερης ανάλυσης διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Αυτή διαθέτει ενσωματωμένο sat-nav. Οι κορυφαίες εκδόσεις εξοπλίζονται με το πλήρως ψηφιακό πίνακα των 12,3 ιντσών, όπως και η έγχρωμη οθόνη 10,8 ιντσών. Στην κεντρική κονσόλα θα βρείτε επίσης θύρες USB-A και USB-C.

Το σύστημα ProPilot Assist, έρχεται με ραντάρ μεγαλύτερης εμβέλειας και κάμερα ευρύτερου οπτικού πεδίου. Μπορεί επίσης να ανιχνεύσει πεζούς και να βελτιώσει την οδήγηση του αυτοκινήτου χάρη στην ενημερωμένη λειτουργία υποβοήθησης ακολουθίας λωρίδων. Επίσης νέο είναι το σύστημα ελέγχου κίνησης οχήματος, το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με το διαθέσιμο βελτιωμένο σύστημα τετρακίνησης.

Τι γίνεται με την απόδοση;

Για την Αμερική το Rogue θα έχει κινητήρα 2500 κ.εκ. με 181 ίππους. Στην Ευρώπη περιμένουμε μικρότερους σε κυβισμό κινητήρες και υβριδική τεχνολογία.

The post Το νέο Nissan Rogue μας αποκαλύπτει το νέο X-Trail (+video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα