Το μουσείο Piaggio στο Hall of Fame του TripAdvisor

Μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες ταξιδιωτών στον κόσμο εντάσσει στις επιλογές του, για το 2019, το μεγαλύτερο μουσείο μοτοσυκλετών της Ιταλίας.

Το Μουσείο Piaggio στην Pontedera, είναι το μεγαλύτερο μουσείο μοτοσικλέτας στην Ιταλία και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, μπήκε στο Hall of Fame του TripAdvisor για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Την

θέση αυτή πέτυχε χάρη στις υψηλές βαθμολογίες και τις πολύ θετικές αξιολογήσεις που του έδωσαν οι επισκέπτες.

Η πόλη της Pontedera (στην επαρχία της Πίζας) δέχεται περισσότερους από 700.000 τουρίστες από όλο τον κόσμο και πολλοί από αυτούς επισκέπτονται τους χώρους του και βλέπουν τα εκθέματά του.

Έχοντας κερδίσει την διάκριση για το hall of fame για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το μουσείο της Piaggio κέρδισε μια θέση στο TripAdvisor Hall of Fame. Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα παγκοσμίως, η οποία είναι παρούσα σε 49 αγορές και διαθέτει περίπου 490 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα με το δίκτυο των ιστοτόπων της.

Οι μεγάλοι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου, που εγκαινιάστηκαν το 2000 και ανακαινίστηκαν σημαντικά το 2018, εκτείνονται σε 5000 τετραγωνικά μέτρα και στεγάζονται σε χώρο o οποίος στέγαζε βιομηχανικές αποθήκες. Ανακαινίστηκαν και φιλοξενούν σήμερα περισσότερα από 250 ιστορικά οχήματα. Οχήματα που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από εκατό χρόνια συναισθημάτων, ονείρων και έργων, τα οποία συνέβαλαν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ιταλίας.

Η συλλογή Vespa, μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ιταλικές μάρκες, προσελκύει οπαδούς από όλο τον κόσμο και συνοδεύεται από συλλογές αφιερωμένες στις μάρκες Piaggio και Ape και στην ιστορία των μοτοσυκλετών (και των αγώνων) των Aprilia, Gilera και Moto Guzzi.

Ονόματα που έχουν γράψει βασικά κεφάλαια στην ιστορία των δικύκλων και που, μαζί, πέτυχαν 104 παγκόσμιους τίτλους σε διάφορες κατηγορίες αγώνων. Από τα ηρωικά δίτροχα του 1909 (το έτος ίδρυσης της Gilera) ή του 1921 (η γέννηση της Moto Guzzi), μέχρι τις Aprilia του Valentino Rossi, του Max Biaggi, του Loris Capirossi, του Manuel Poggiali, των νικητών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

The post Το μουσείο Piaggio στο Hall of Fame του TripAdvisor appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα