Το εορταστικό Lexus LC 500 της Artisan Spirits

Η κομψότητα που εκπέμπει το Lexus LC 500 είναι αδιαμφισβήτητη. Ωστόσο λίγη παραπάνω “αγριάδα” δεν έβλαψε ποτέ κανένα και η ιαπωνική Artisan Spirits εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή της για ένα τελικό αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Η Artisan Spritis κλείνει φέτος δύο δεκαετίες ζωής και οι δημιουργοί της αποφάσισαν να το γιορτάσουν με τον πλέον σωστό τρόπο παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη μετατροπή για το Lexus LC 500 με αισθητικές αλλά και μηχανικές βελτιώσεις.

Το bodykit που ετοίμασε η Artisan

Spirits για το ιαπωνικό coupe είναι κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά και διατηρεί επιτυχώς την κομψότητα των γραμμών του LC 500. Το splitter που έχουν προσθέσει στον εμπρός προφυλακτήρα, τα φουσκωμένα φτερά με τους εντυπωσιακούς αεραγωγούς για τους πίσω πλατύτερους θόλους, οι πλαϊνές ποδιές, ο διαχύτης του πίσω προφυλακτήρα αλλά και οι τεράστια αεροτομή, κάνουν τη διαφορά και προσθέτουν την δική τους αγωνιστική χροιά στο ιαπωνικό coupe.

Οι μετατροπές δεν σταματούν εκεί και προχωρούν στα ενδότερα φροντίζοντας έτσι και για την αναβάθμιση των επιδόσεων και της δυναμικής συμπεριφοράς του LC 500. Τα φρένα προέρχονται από την Brembo, η ανάρτηση ανήκει στην KW, ενώ η χωρητικότητα του μεγάλου V8 έχει αυξηθεί από τα πέντε στα 5,6 λίτρα με την απόδοση να ανέρχεται πλέον στους 518 από τους 470 ίππους της στάνταρ έκδοσης.

Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό όπου έχει τοποθετηθεί roll cage ενώ τα καθίσματα είναι αγωνιστικά και προέρχονται από την Sparco.

The post Το εορταστικό Lexus LC 500 της Artisan Spirits appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα