Το baby-Defender θα σαρώσει…

12:03 1/2/2020 - Πηγή: NewsAuto

Αν η Land Rover αποφασίσει να λανσάρει ένα νέο entry-level μοντέλο, το οποίο θα μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί κάτω από το Defender και να προσφέρει εξαιρετικές off-road δυνατότητες, τότε το σίγουρο θα ήταν ότι η εμπορική του πορεία θα ήταν εκπληκτική.

Κάτι τέτοιο ίσως να μην μείνει μόνο ως εικασία, μιας και αρκετές φήμες κυκλοφορούν ότι η βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει ένα νέο μικρό τετρακίνητο μοντέλο το επόμενο έτος με τιμές που θα ξεκινούν από 28.000 ευρώ.

Ακόμα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για

ένα μικρό Defender, το οποίο θα δανείζεται αρκετά αισθητικά στοιχεία από το μεγαλύτερο μοντέλο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες ως δεδομένες, αρκετοί καλλιτέχνες σχεδιάζουν το μελλοντικό αυτοκίνητο, δίνοντάς μας σήμερα μια μικρή γεύση. Το σχήμα του “κουτιού” υιοθετείται και στο baby-Defender, ωστόσο τα φωτιστικά σώματα δείχνουν πολύ προχωρημένα για την εποχή. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει.

Να σημειωθεί ότι η Land Rover έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις της (στην Αμερική) από το 2012 μέχρι σήμερα, αλλά η προσθήκη του μικρού Defender θα εκτοξεύσει τον αριθμό των ταξινομήσεων στα ύψη.

The post Το baby-Defender θα σαρώσει… appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα