Το Pagani των ονείρων σου…

Ένα άκρως επιβλητικό Pagani Huayra έχει τεθεί ήδη προς πώληση από την Miller Motorcars στο Κονέκτικατ. Αυτό το συγκεκριμένο Huayra, είναι ο συλλεκτικός αριθμός 57 και πιστεύεται δικαίως ότι είναι μία από τις πρώτες μονάδες που έφτασαν στο έδαφος των ΗΠΑ.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει από όλα τα άλλα αυτοκίνητα τα οποία εγκατέλειψαν το εργοστάσιο

της Pagani, χάρη στον συνδυασμό κόκκινων τόνων και γυαλιστερού σώματος από ανθρακονήματα. Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως το ιταλικό hypercar ήταν εξοπλισμένο με το προαιρετικό πακέτο Pacchetto Tempesta, το οποίο σημαίνει ότι υιοθετεί ένα αναθεωρημένο εμπρός splitter, νέους τροχούς, έναν πιο επιθετικό πίσω διαχύτη και ένα τρισδιάστατο σύστημα εξάτμισης. Μπορεί να μην φτάνει στα κορυφαία μοντέλα Huayra BC της φίρμας, αλλά σίγουρα δεν βρίσκεται μακριά από αυτά.

Παρά το γεγονός ότι ήταν τριών ετών, το αυτοκίνητο είχε στο οδόμετρο μόλις 1.000 και κάτι km. Ως εκ τούτου, επόμενο είναι το εσωτερικό να φαίνεται ολοκαίνουργιο, υιοθετώντας έναν πανέμορφο συνδυασμό κόκκινου και μαύρου δέρματος, μαύρης επένδυσης Alcantara, βουρτσισμένου αλουμινίου και γυαλιστερής ίνας άνθρακα. Καμία τιμή δεν έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα, αλλά οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να χαρακτηριστούν έτοιμοι στην πρόκληση…

Keywords
Τυχαία Θέματα