Το Ford Ka+ με νέα χρώματα

Η προσπάθεια να γίνει λίγο πιο μοντέρνο το super mini της Ford με την αξιοπρόσεκτη σχέση τιμής- αξίας, περιλαμβάνει και τη διάθεσή του με νέα χρώματα. Η παλέτα του Ka+ εμπλουτίστηκε με 6 νέες αποχρώσεις, που σε συνδυασμό με τα σκούρα αυτοκόλλητα που μπορεί να αναζητήσει κανείς στον κατάλογο της Ford, κάνουν την εμφάνιση

του μοντέλου αρκετά πιο νεανική και ενδιαφέρουσα.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Κάτω από την «ομπρέλα» Color Edition, η Ford προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές του Ka+ να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 επιπλέον χρώματα αμαξώματος. Όλες οι νέες επιλογές χαρακτηρίζονται για την έντασή τους, με high light το κίτρινο που μοιάζει να είναι φωσφορίζον (αλλά δεν είναι).

Με τα χρώματα αυτά των Color Edition να κάνουν χτυπητή αντίθεση με τα σκούρα αυτοκόλλητα, το Ka+ διεκδικεί την προσοχή ενός ακόμα πιο νεανικού κοινού. Ενδιαφέρον έχουν και οι ονομασίες των χρωμάτων. Σημειώνουμε Bright Yellow (το προφανές), Moondust Silver, Oxford White, Ruby Red, Smoke και Sparkling Gold. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται και από νέες μαύρες ζάντες 15 ιντσών αλλά και αεροτομή οροφής.

Οι Color Edition εκδόσεις, αφορούν στην έκδοση του μοντέλου με τον 1.200άρη Duratec κινητήρα που αποδίδει 85 ίππους. Η διάθεσή τους στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα