Το Audi RSO e-tron πρωταγωνιστής σε ταινία κινουμένων σχεδίων (+vid)

Ο Will Smith οδήγησε το φουτουριστικό Audi RSQ στο “I, Robot”, τώρα όμως σειρά παίρνει ένα RSQ e-tron το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο πνεύμα της εποχής. Η’ καλύτερα προβλέπει το μέλλον.

Το μοντέλο έχει οριστεί ως “το πρώτο concept car από την Audi που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για μια ταινία κινούμενων σχεδίων”. Το υπέρ-αυτοκίνητο σχεδιάστηκε σε συνεργασία

με τη Blue Sky Studios και μοιάζει αρκετά με ένα φουτουριστικό Audi R8. Ωστόσο, το αυτοκίνητο διαφέρει στις πλευρές του από το R8 αφού είναι πλήρως ηλεκτρικό με διαφορετική σχεδίαση που εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Ο φουτουριστικός σχεδιασμός συνεχίζεται στην καμπίνα καθώς το RSQ e-tron είναι εξοπλισμένο με ένα ολογραφικό ψηφιακό πίνακα οργάνων που προβάλλει πληροφορίες μπροστά από τον οδηγό. Μπορούμε επίσης να δούμε στο εσωτερικό ένα εξελιγμένο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας, ένα τιμόνι με ψηφιακούς διακόπτες αλλαγής σχέσεων και μια λεπτή οθόνη που υιοθετεί αρκετές λυχνίες προειδοποίησης του ηλεκτρικού hypercar.

Ακριβώς όπως και το RSQ που προηγήθηκε, το RSQ e-tron είναι πλήρως αυτόνομο. Το hypercar διαθέτει επίσης λειτουργία “boost power” που είναι παρόμοια με τη λειτουργία S στο νέο e-tron Sportback. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες παράγουν συνδυασμένη ισχύ 408 ίππων και ροπή 664 Nm. Το “Spies in Disguise” θα κυριαρχεί στις μεγάλες οθόνες των Η.Π.Α. από τις 25 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια κατασκοπευτική κωμωδία η οποία αναμένεται να προσελκύσει κοινό απ όλες τις ηλικίες. Ο επιστήμονας Walter Beckett (Tom Holland), μετατρέπει τη στερλίνα σε περιστέρι σε μια φιλότιμη προσπάθεια του να σώσει τον κόσμο. Εκτός από τον Smith και την Holland, η ταινία ασχολείται με την Rashida Jones, τον Ben Mendelsohn, τον Reba McEntire, την Rachel Brosnahan, την Karen Gillan, τον DJ Khaled και τον Masi Oka.

The post Το Audi RSO e-tron πρωταγωνιστής σε ταινία κινουμένων σχεδίων (+vid) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα