Το 2020 το επίσημο ντεμπούτο του Audi e-tron GT

Η Audi, πολύ πιθανό να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες του 2020, την έκδοση παραγωγής του νέου της ηλεκτρικού κουπέ, e-tron GT.

Έχουν περάσει όχι πολλές ημέρες από την επίσημη παρουσίαση του νέου e-tron Sportback, και τα στελέχη της Audi ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για την 3η εκδοχή που θα βασίζεται στο αρχικό μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής σχεδιασμού της γερμανικής φίρμας, Marc Lichte, στο περιθώριο της φετινής Έκθεσης,

τόνισε πως το 2020, στην «Πόλη των Αγγέλων» θα κάνει ντεμπούτο και επισήμως το τετράθυρο κουπέ e-tron GT.

Σχεδιαστικά, το e-tron GT θα έχει αρκετά κοινά σημεία με το γνωστό μας A7, όπως την αλά κουπέ γραμμή της οροφής, τη μεγάλη εμπρός γρίλια και τους σχετικά μικρούς προβόλους. Η πρωτότυπη έκδοση που παρουσιάστηκε το 2018, διαθέτει μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 90 kWh, οι οποίες είναι τοποθετημένες στο πάτωμα, ανάμεσα στους δύο άξονες , όπως και οι ηλεκτροκινητήρες, με την αυτονομία να φτάνει, θεωρητικά πάντα τα 400 km. Συνδυαστικά, η απόδοση των δύο μοτέρ φτάνει τα 434 kW (590 ίπποι), ενώ το παρόν δίνει και η «έξυπνη» τετρακίνηση. Αποτέλεσμα είναι οι εξαιρετικές επιδόσεις, με το «0-100 km/h» να επιτυγχάνεται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα, για τα πρώτα 200 km/h από στάση χρειάζεται σχεδόν 12 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 240 km/h.

Σε ότι αφορά το πότε θα παρουσιαστεί επισήμως, υπολογίζοντας ότι το e-tron Sportback θα κάνει την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή αγορά την Άνοιξη του 2020, το πιθανότερο είναι το e-tron GT να βρεθεί στις εκθέσεις της Audi ένα χρόνο μετά (2021), σκεπτόμενοι και την υπάρχουσα στρατηγική της εταιρείας από το Ίγκολσταντ.

The post Το 2020 το επίσημο ντεμπούτο του Audi e-tron GT appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα