Της πήρε δώρο μία… Porsche

Όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian μας απασχολούν συχνά. Είναι μία οικογένεια γνωστή για τα ακριβά της γούστα και την πολυτελή ζωή την οποία και προβάλλουν συνεχώς στα social media.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Jennifer Lawrence, η οποία είναι πολύ καλή φίλη της Kris Jenner, τη ρώτησε τι θα ήθελε να της πάρει για δώρο τα Χριστούγεννα.

Η

γνωστή επιχειρηματίας και μάνατζερ της οικογένειας απάντησε πως θα ήθελε ένα Porsche αυτοκίνητο. Η ηθοποιός δεν θέλησε να της χαλάσει το χατίρι και ως σωστή φίλη της το αγόρασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ PORSCHE ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο που δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει η ίδια, αλλά τα εγγόνια της καθώς πρόκειται για αυτοκίνητο που είναι για παιδιά.

Δείτε το σχόλιο και τη φωτογραφία που ανέβασε η Kris Jenner στο Instagram: «Η καλύτερή μου φίλη, Jennifer Lawrence, με ρώτησε τι θα ήθελα για τα Χριστούγεννα και εγώ φυσικά της είπα μια Porsche. Η φίλη μου όμως δεν με απογοήτευσε. Σ΄ευχαριστώ πολύ Jenn, σ΄αγαπώ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: SUPERCARS ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

H μαμά  Kardashian είχε ανέβασε άλλη μία φωτογραφία στο Instagram με το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που παρήγγειλε πριν έξι μήνες και της παραδόθηκε πριν λίγες μέρες. Αυτή τη φορά όμως ήταν σε κανονικό μέγεθος. Πρόκειται για ένα πορτοκαλί Moke, το οποίο κοστίζει περίπου 16,000$.

The post Της πήρε δώρο μία… Porsche appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα