Τι οδηγεί ο Gordon Ramsey; (+video)

Τελικά όταν ο διάσημος σεφ Gordon Ramsey, αναφέρεται στην «F… word» δεν βρίζει αλλά μάλλον μιλά για τις αγαπημένες του Ferrari.

Δεν είναι μυστικό πως ο γνωστός, από τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα εστιατόρια ανά τον κόσμο διάσημο και την αθυροστομία,  σεφ Gordon Ramsay είναι οπαδός της Ferrari. Ο δημιουργός των

τηλεοπτικών ριάλιτι μαγειρικής: «Masterchef» και «Hell’s Kitchen», όπως και των μενού κορυφαίων ξενοδοχείων και εστιατορίων (με 16 αστέρια Michelin) έχει ένα πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα και ειδικά τις Ferrari.

Έτσι, δεν μας εκπλήσσει, το γεγονός πως είναι ο ιδιοκτήτης της μοναδικής ​​Monza Ferrari SP2 (αξίας περίπου 2.000.000 ευρώ) η οποία δημιουργήθηκε ως… άσκηση για το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Ένα video που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει την διθέσια Monza SP2 (θυμίζουμε πως η SP1 Monza Ferrari είναι μονοθέσια) με Βρετανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Η μαύρη Ferrari με κόκκινες λεπτομέρειες και εσωτερικό συμμετείχε σε εκδήλωση του παλαιότερου αντιπροσώπου πολυτελών αυτοκινήτων στο Λονδίνο Η.Κ. Owen. O Ramsay έχει παραλάβει από την αντιπροσωπεία του H.Κ. Owen μία LaFerrari και μία LaFerrari Aperta (ανοιχτή) μαζί με αρκετά άλλα μοντέλα.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην 812 Superfast και κάτω από το ιδιαίτερο αμάξωμα υπάρχει ένας κινητήρας 6.500 κ.εκ. V12. Στην SP2 Monza αποδίδει 9 επιπλέον ίππους και φτάνει τους 798. Η κίνηση μεταδίδεται μέσω ενός 7-τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και φτάνει το 0-100 σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Τα αυτοκίνητα Monza (η SP1 μονοθέσια και SP2 διθέσια) είναι τα πρώτα από μία νέα και αποκλειστική σειρά χειροποίητων μοντέλων της Scuderia για πολύ καλούς πελάτες, με το όνομα Icona  (εικονικά). Τα σχήματα των μοντέλων είναι εμπνευσμένα από τις κλασσικές  Ferrari του παρελθόντος.

The post Τι οδηγεί ο Gordon Ramsey; (+video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα