Τι ετοιμάζει πάλι ο Ken Block;

O ακούραστος Ken Block έρχεται να ταράξει πάλι τον κόσμο μας με ένα νέο, εντυπωσιακό και σίγουρα φασαριόζικο project για το οποίο μας άνοιξε την όρεξη με μία teaser εικόνα που σε κάνει να ανατριχιάζεις!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Ένα trailer ενός νέου video project. Ένα άγριο trailer. Σα να λέμε trailer ‘του μεγαλύτερου

project στη ζωή μου’», ανέφερε στα προσωπικά του social media o Αμερικανός οδηγός αγώνων και show man ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Ατάκα που πάει χέρι-χέρι με μία συγκλονιστική φωτογραφία του Hoonicorn V2 των 1400 ίππων που βρίσκεται μέσα σε τούνελ, με τους προβολείς αναμμένους και τον Twin-Turbo 6.7 lt Roush Yates V8 κινητήρα που «πίνει» μεθανόλη, να «φτύνει» φωτιές!

Ποιο μπορεί λοιπόν να είναι το project που ο δαιμόνιος 49χρονος θα ανακοινώσει, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την παρουσίαση του εντυπωσιακού Climkhana που πήρε το Hoonicorn V2 (πρόκειται για ένα Ford Mustang του 1965 που έχει μεταμορφωθεί από την RTR) και σκαρφάλωσε στο θρυλικό Pikes Peak (δείτε εδώ το video και εδώ μία εντυπωσιακή συλλογή από φωτογραφίες από αυτό το εγχείρημα);

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Block έχει εντοπιστεί να κάνει βόλτες στο Ντιτρόιτ, με το σκηνικό που μπορείτε να δείτε στα video που περιλαμβάνονται στο άρθρο, να ταιριάζει με την εικόνα του teaser. Θα είναι το Gymkhana 10; Η απάντηση σε λίγες ώρες!

Launching tomorrow: a video project trailer. A wild trailer. “Biggest project of my life” kind of trailer. pic.twitter.com/GkigGT6oSv

Ken Block (@kblock43) October 25, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα