Θα γίνει «Sir» ο Hamilton;

Ένα θέμα που συζητιέται πολύ μετά την κατάκτηση του τέταρτου παγκόσμιου τίτλου της Formula 1 από τον Lewis Hamilton, είναι το ενδεχόμενο αυτός να χριστεί ιππότης! Ήδη, μετά την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος, φέρει τον τίτλο του μέλους του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (MBE). Τι θα κάνει λοιπόν η βασίλισσα;

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με τόσο ντόρο γύρω από το θέμα, δεν αποκλείεται σύντομα

ο 32χρονος να λάβει πρόσκληση να επισκεφτεί ξανά το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Άλλωστε όπως αποκάλυψε, είναι κάτι που του έχει λείψει! Διαβάστε λοιπόν τι είπε για το ενδεχόμενο να γίνει… Sir.

«Θα έλεγα σε όσους με φώναζαν Lewis: ‘συγνώμη, είναι Σερ’», είπε γελώντας μετά το τέλος των πανηγυρισμών στο Μεξικό όπου σφράγισε και μαθηματικά τον φετινό τίτλο. «Έχω φίλους που είναι Σερ και έτσι τους φωνάζω. Είναι κάτι ξεχωριστό άρα γιατί να μην το κάνεις όταν κάποιος έχει αυτό τον τίτλο. Μου λείπει η βασίλισσα. Είχα γεύμα μαζί της όταν με είχε καλέσει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και πάντα ήθελα να βρεθώ ξανά εκεί. Προσπαθώ να εκπροσωπώ την Αγγλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι αυτό είναι κάτι που θα αναγνωριστεί κάποια στιγμή από τη βασίλισσα, θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα».

Τι λέτε; Ήρθε η ώρα εκτός από πιλότος, να γίνει και ιππότης;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sir,Hamilton