Τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται στη Γενεύη

08:33 6/3/2018 - Πηγή: NewsAuto

Πιο πλούσια από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια είναι η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της. Δείτε στο αφιέρωμά μας τις πιο σημαντικές πρεμιέρες μοντέλων παραγωγής, supercars και πρωτότυπων, που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή στην έκθεση της Ελβετικής πόλης.

Η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για μια ακόμη χρονιά και 88η συνολικά, υποδέχεται σχεδόν στο σύνολό τους τις παγκόσμιες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες δεν χάνουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εκεί όλα τα νέα τους μοντέλα παραγωγής, εντυπωσιακά supercars, αλλά και καινούργια πρωτότυπα που μας δείχνουν από σήμερα το τι θα δούμε στο μέλλον.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες της Γενεύης ξεχωρίζουν από την πλευρά των μοντέλων παραγωγής, η νέα και πολύ εντυπωσιακή Mercedes A-Class, το πανέμορφο Peugeot 508, το ηλεκτρικό Hyundai Kona, αλλά και τα νέα Audi A6, Honda CR-V, Kia Ceed και Toyota Auris.

Πολύ εντυπωσιακές είναι και οι πρεμιέρες τη καταιγιστικής Ferrari 488 Pista, της εκρηκτικής McLaren Senna και της νέας Porsche 911 GT3 RS. Από τα πρωτότυπα, ξεχωρίζουν η επιστροφή της Σειρά 8 για τη BMW (Σειρά 8 Gran Coupe), το Skoda Vision X, αλλά και η νέα Toyota Supra.

Το Newsauto βρίσκεται λοιπόν στη Γενεύη και σας μεταφέρει όλο τον παλμό από εκεί, όπου από σήμερα και μέχρι και τις 18 Μαρτίου θα χτυπά η «καρδιά» της παγκόσμιας αυτοκίνησης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιο σημαντικές πρεμιέρες της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, χωρισμένες σε τρεις κύριες κατηγορίες: Μοντέλα παραγωγής, Πρωτότυπα, Sportscars & Supercars.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Abarth 124 GTAudi A6Bentley Bentayga PHEVBMW X4Citroen BerlingoCitroen C4 CactusCUPRA AtecaHonda CR-VHyundai Kona ElectricHyundai Santa FeJaguar I-PaceJeep WranglerKia OptimaKia CeedKia Ceed SportWagonMazda6 WagonMercedes A-ClassMercedes C-ClassMercedes-AMG G 63Mercedes-AMG GT4Mercedes-Maybach S-ClassMINIPeugeot RifterPeugeot 508Range Rover SV CoupeSkoda FabiaToyota AurisVolvo V60

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

BMW M8 Gran CoupeCUPRA e-RacerHyundai Le Fil RougePeugeot Rifter 4X4Porsche Study Mission E CrossTurismoRenault EZ-GoSkoda Vision XSsangYong e-SIVSubaru Viziv TourerToyota GR Supra RacingVW SEDRIC School BuzzVW I.D. Vizzion

SPORTSCARS & SUPERCARS

Aston Martin VantageBugatti Chiron SportFerrari 488 PistaItaldesign Zerouno DuertaStratosLamborghini Huracan Performante SpyderMcLaren SennaPorsche 911 GT3 RS
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto