Τα καλύτερα on board της πρεμιέρας της Formula E (vid)

Η Σαουδική Αραβία φιλοξένησε και φέτος την πρεμιέρα της σεζόν για το πρωτάθλημα της Formula E!

O θεσμός των αμιγώς ηλεκτρικών μονοθεσίων που κερδίζει συνεχώς έδαφος, μπήκε πλέον στην έκτη του σεζόν, με τους πρώτους δύο αγώνες αυτής να διεξάγονται στην Αραβική χώρα και συγκεκριμένα στην Diriyah.

Ήταν δύο συναρπαστικές μάχες στους δρόμους της πόλης της Σαουδικής Αραβίας, με ανατροπές, επαφές και εναλλαγές συναισθημάτων. Με φαβορί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τους νέους «παίκτες» όπως η Porsche

και η Mercedes EQ να κάνουν εντυπωσιακό ξεκίνημα στο θεσμό.

Στα video που ακολουθούν μπορείτε απολαύσετε τα καλύτερα on board από τους δύο πρώτους γύρους της σεζόν 2019/2020. Όλη τη δράση και τις επαφές, είτε με το οπτικό πεδίο που έχουν οι πιλότοι που συμμετέχουν στη Formula E, είτε από κάμερες τοποθετημένες κάπου στο μονοθέσιό τους.

Παρουσιάζοντας αθέατες πλευρές του σπορ, ενίοτε με χιούμορ, ενίοτε αποκαλύπτοντας νεύρα και σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ξανά video από τη Formula E, προσέξτε τον ήχο των μονοθεσίων!

Για την ιστορία αναφέρουμε πως στον πρώτο αγώνα επικράτησε ο Sam Bird για λογαριασμό της Envision Virgin Racing και στον δεύτερο ο Alexander Sims της BMW i Andretti Motorsport.

Περισσότερα, πατώντας play!



Διαβάστε επίσης:
WRC: Ένας τίτλος… on board με τον Tanak (video)
Formula E: Εντυπωσιακή διπλή πρεμιέρα στη Σαουδική Αραβία
Τα video highlights της πρεμιέρας της Formula E

The post Τα καλύτερα on board της πρεμιέρας της Formula E (vid) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα